Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 15 hours ago, andyopole said: Ja słuchałem tego dnia RNŚ, oni nie nadają reklam więc mieli normalny program. Co chwilę jednak odczytywali komunikat o wsparciu protestu. Podobnie mialo 'radio 357' . Nazwa od Myśliwieckiej 357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 5 minut temu, Malgoo napisał: Podobnie mialo 'radio 357' . Nazwa od Myśliwieckiej 357 Oni już grają? Nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 1 minute ago, andyopole said: Oni już grają? Nie wiedziałem. moze z miesiac, chyba mniej polityki niż w RNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 1 minutę temu, Malgoo napisał: moze z miesiac, chyba mniej polityki niż w RNS. Online only? Bo odgrażali się że w eterze tez będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2021 Just now, andyopole said: Online only? Bo odgrażali się że w eterze tez będą. Online only so far.. ale mamy w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 19 hours ago, Malgoo said: Raz w roku paczki piec chce.. ale tylko raz! Z pozostałych białek wyszły 'beziki' Aż mi ślina pociekła! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Jestem w tzw. czarnej doopie. Obudziłem się rano i nie ma prądu. Całe miasto nie ma. W domu 64F i spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Isc na zewnątrz do ogrodu i ognicho robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 11 minutes ago, andyopole said: Jestem w tzw. czarnej doopie. Obudziłem się rano i nie ma prądu. Całe miasto nie ma. W domu 64F i spada. Czas zawinac sie w gruby kocyk. Przypomnial mi sie fejsbookowy post, ktory niedawno widzialam na lokalnej grupie. Czlonkowie grupy rozwazali jaka jest najbardziej optymalna temperatura do utrzymania w domy coby nie obciazac AC i nie placic wysokich rachunkow za prad. Wiekszosc (!!) osob pisalo, ze trzymaja temp w przedziale 62 - 64. Wola raczej siedziec w domu w kocach i kilku warstwach ubran, zeby zaoszczedzic na ogrzewaniu. W grupie sa same rodziny wojskowe, wiec wiem ze raczej nie bieduja a jednak. My siedziemy zazwyczaj w 70F - 72F. Mnie osobiscie zbyt gorace powietrze w domu troche drazni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 14 minut temu, pelasia napisał: Isc na zewnątrz do ogrodu i ognicho robic To jest myśl! Fireplace i patyki mam. Kiełbasę wyjdę z zamrażarki, z głodu nie zginę. BBQ wciagne do garazu, bede mial na czym gotowac. Prąd obiecali na poniedziałek, kuuuua! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi