katlia Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Ja tam przezucilam sie na yoge/workout online, ale, bede szczera, raczej z radoscia olewam. Mam w nosie w jakiej formie bede kiedy zachoruje, i jezeli to sie stanie to i tak ubyje mi na wadze A chyba wiekszosc z nas zachoruje. Jak powiedziala kolezanka, "I just want to get this over with..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Właśnie pomagałem sasiadce nosić zakupy do garażu. Te ciężkie, typu zgrzewka wody, jakieś sloiki. Objechala wszystkie sklepy we wsi, nigdzie nie maki, cukru, makaronu itp. Podurnieli Ci ludzie. Pokazała mi sąsiadka spizarnię. Ma więcej towaru niż Walmart, dwoje staruszków. Oni tego nie zjedzą do końca życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Oregon. Właśnie wyszło zarządzenie, wszystkie lokale, restauracje zamknięte. Zgromadzenia max do 10 osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 54 minutes ago, andyopole said: Właśnie pomagałem sasiadce nosić zakupy do garażu. Te ciężkie, typu zgrzewka wody, jakieś sloiki. Objechala wszystkie sklepy we wsi, nigdzie nie maki, cukru, makaronu itp. Podurnieli Ci ludzie. Pokazała mi sąsiadka spizarnię. Ma więcej towaru niż Walmart, dwoje staruszków. Oni tego nie zjedzą do końca życia. No bo limit towaru na glowe to powinni byli wprowadzic jakies 2 tyg temu... A tak panikarze wszystko wykupili, wiekszosc wyrzuca, a ludzie ktorzy beda akurat potrzebowali zeby w sciane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Właśnie pomagałem sasiadce nosić zakupy do garażu. Te ciężkie, typu zgrzewka wody, jakieś sloiki. Objechala wszystkie sklepy we wsi, nigdzie nie maki, cukru, makaronu itp. Podurnieli Ci ludzie. Pokazała mi sąsiadka spizarnię. Ma więcej towaru niż Walmart, dwoje staruszków. Oni tego nie zjedzą do końca życia. U nas to znikły ziemniaki, peanut butter, mac and cheese i właściwie wszystko co w puszkach. A ja non stop pojawiam się w sklepie po głupie mleko, tak to jest jak ma się młode dziecko w domu. A mleko też znika jak szalone. Wyglada to prawie jak polowanie, nie wiadomo czy się uda złapać czy nie. Oh u nas też restauracje i bary pozamykane. Zobaczymy co najbliższe tygodnie przyniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 11 minut temu, pelasia napisał: U nas znikły ziemniaki W Denver tez. Nie mialam pojecia jak bardzo Amerykanie lubia ziemniaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 1 godzinę temu, andyopole napisał: dwoje staruszków. Oni tego nie zjedzą do końca życia. Pewnie pamietaja Great Depression i boja sie... bidulcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czekajacy_na_cud Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 23 godziny temu, Patipitts napisał: To masz prawie 200 mil do mnie. Ja mieszkam na wsi na poludniu, u nas w sklepie normalnie, nawet Walmart bez tlumow i wszystko jest Sent from my iPhone using Tapatalk To pewnie za Macon. Tutaj blisko Atlanty to wykupuja. W Kroger i Publix jeszcze mozna sie spokojnie zaopatrzec. I ta cena benzyny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 2 hours ago, czekajacy_na_cud said: I ta cena benzyny... A z ciekawości co z nią? Tu gdzie mieszkam po raz pierwszy chyba od 2015-2016 dzisiaj spadło poniżej $3 za galon w Costco za regular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Tankowalem w ubiegłym tygodniu, nie jestem pewien ale było chyba $2.69. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi