mcpear Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 28 minut temu, mcpear napisał: Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Ja piernicze, Zachodnia Bialorus sie wali: Bialystok walczy z Lomza czy odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 29 minut temu, mcpear napisał: Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Jezus Maria... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czekajacy_na_cud Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 15 godzin temu, mcpear napisał: A z ciekawości co z nią? Tu gdzie mieszkam po raz pierwszy chyba od 2015-2016 dzisiaj spadło poniżej $3 za galon w Costco za regular Tankowałem przy Kroger w Marietta a nie jest to jeszcze najtansza stacja... zobacz foto! Mozna karta sklepu obnizyc cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 Nie można. Ale chyba są jakieś sklepy. Nie interesowałem się tym (może czas najwyższy się zainteresować) Jak cos przyjedz w nasze rejony, my tu jeszcze mamy resztki wolnosciSent from my SM-G973U using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 5 godzin temu, katlia napisał: No i mniej jednego uzbrojonego glupka... lepsze niz odwrotnie Dlaczego? Nie ma nic złego w zaopatrywaniu się w dodatkową broń i amunicję. Mój mąż już jakiś czas temu zamówił dodatkowa amunicję, nie wiadomo co się wydarzy za kilka tygodni, przezorny zawsze ubezpieczony. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 29 minut temu, margherita_s napisał: Dlaczego? Nie ma nic złego w zaopatrywaniu się w dodatkową broń i amunicję. Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 4 minuty temu, katlia napisał: Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? Tu chodzi o bezpieczeństwo, o obronę - przed ludźmi właśnie. Jeżeli w sklepach zabraknie jedzenia - nie twierdzę, że się tak stanie, ale JEŻELI, to nie wirus, a ludzie będą realnym zagrożeniem. Nawet, gdyby wirusa nie było - zaopatrzenie się w broń do obrony koniecznej jest jak najbardziej dobrym pomysłem. Nie mówię o chodzeniu z pistoletem na codzien, ale o posiadanie broni w domu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwin Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2020 Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? @katlia nie sadze, ze w zwiazku z obecna panika bedzie potrzeba bronienia sie od Zombie, czy czegokolwiek. I nie chcialbym w zyciu musiec mierzyc z broni do kogokolwiek, ale jednak gdybym mial wybor strzelic, czy byc zastrzelonym przez kogokolwiek zagrazajacego mi, rodzinie, czy mojemu mieniu, to jednak chce miec jakies szanse.Mam bardzo mierne umiejetnosci, zwlaszcza w broni krotkiej. Moja corka calkiem niezle posluguje sie karabinem .22lr. Ale by dojsc do jakiejkolwiek wprawy zajelo mi dobre 2 lata cwiczen i pewnie z 7,500-9,000 naboi. I wciaz niech Bog mnie strzeze bym musial wyciagnac kiedys bron, bo nie wierze sobie bym trafil lub chcial trafic. O bron w domu najpierw prosila moja zona, a ja z czasem sie wciagnalem i jest to dzis jedna z moich niewielu rozrywek.Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi