ilya_ Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Dnia 11.04.2020 o 11:40, MeganMarkle napisał: Ja się zastanawiałam ostatnio jak tam @ilya_ bo w tym NYC to jak w epicentrum zarazy ma sie dobrze. dziekuje ;] siedze w domu, pracuje, w budynku mam silownie, za kazdym razem jestem na niej sam ;] kwarantanna na komputer, telefon i tv, komp max 5,6 h dziennie. tylko ksiazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 4 minuty temu, ilya_ napisał: w budynku mam silownie, za kazdym razem jestem na niej sam My też mamy w budynku siłownię, to był jeden z powodów dla których wybraliśmy ten budynek. Siłownia jest zamknięta do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Jackie napisał: My też mamy w budynku siłownię, to był jeden z powodów dla których wybraliśmy ten budynek. Siłownia jest zamknięta do odwołania ja mam taka budynkowa tylko dla ludzi z tego wlasnie budynku....takze sobie robie 4,5 treningow na tydz moze administracja buydnku o niej zapomniala.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ilya_ napisał: ja mam taka budynkowa tylko dla ludzi z tego wlasnie budynku My też. 3 minuty temu, ilya_ napisał: moze administracja buydnku o niej zapomniala.... Siedź cicho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 34 minuty temu, katlia napisał: Mola i andy - ladne podlogi! ... Kzielu: nigdy takiego czystego w srodku samochodu nie widzialam. Respekt. To jest widok na skrzynie i jeden z katalizatorów (po lewej), ale zareczam że w środku też jest czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Jackie napisał: My też. Siedź cicho Siedź cicho, kup sobie w Home Office bloczek biletów, zrób pieczątkę z kartofla i biznes rób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 2 godziny temu, mola napisał: Kolor faktycznie bardzo podobny, ale wydaje mi się, że nasze dechy szersze (mamy 3.25 cala). My z desek do podłogi mieliśmy zrobione też listwy i zostało jedno nieotworzone pudło do zwrotu. Aż zmierzylem swoje bo juz nie pamietalem. Tak z grubsza to chyba 2.25" . Musialem dopasowac do istniejacej juz podlogi w reszcie budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 Znajomi, Tatiana i Mariusz jakims cudem dowiedxieli sie nasadzilem kwiatkow. Poniewaz u siebie przerzedzali swoje zarośla przywiezli mi bananowca i sporo innych. Akurat takich potrzebowalem zeby sie troche od sąsiada zasłonić. Już rosną! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, mcpear napisał: A wiele samochodów oglądałaś od podwozia? Jak najwyrazniej, zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2020 8 godzin temu, pelasia napisał: Jak tam kochani minął weekend? U mnie udany, bo ktoś tam nade mną czuwał albo mam dobra karme. Przez przypadek wlazlam do "nory" koguara z koguarem w środku. Scena jak z filmu akcji, ale wyszłam z tego bez zadrapania i z wszystkimi konczynami. Life's good! Przez przypadek? Dobrze, że wyszłaś z tego cało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi