Xarthisius Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Oj tam od razu backporcha... Takie cos daja w Home Depot itp: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Oj tam od razu backporcha... Takie cos daja w Home Depot itp:Haha a wiesz ze nawet mam takie same cos bug zappera tam wieszamy jak komary mocno tna i nie da sie wysiedziec;) dobrze wiedziec ze sie na cos innego moze przydac Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 2 minuty temu, Xarthisius napisał: Oj tam od razu backporcha... Takie cos daja w Home Depot itp: O, snieg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 1 minute ago, andyopole said: O, snieg! No przyszla w koncu zima na Midwest, ale to juz resztki sniegu sa. Ma dopadac w tygodniu, a potem -23C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 23 minuty temu, Xarthisius napisał: No przyszla w koncu zima na Midwest, ale to juz resztki sniegu sa. Ma dopadac w tygodniu, a potem -23C... U mnie 10°C a śnieg ostatnio widziany w zeszłym tygodniu. Należał się że ho ho! Coś że cztery godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 2 hours ago, andyopole said: Wrocily "moje" koliberki! Jesienia nalalem karmnik do pelna, wg receptury @pelasia. Niestety te koliberki, ktore przylecialy do nas na zime przylatywaly, probowaly ale wyraznie im nie smakowalo. Od jakichs trzech tygodni wrocily "moje" z poludnia i wyżłopaly juz polowe pojemnosci. U nas jak kolibrerki sie zobaczy to znaczy, ze wiosna za rogiem. Andy u was juz chyba mozna marzanne topic. Ostatnim latem tez u mnie nie bardzo chcialy pic. Albo jakies wybredne sie pojawily albo trzeba przepis uaktualnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 7 minut temu, pelasia napisał: Andy u was juz chyba mozna marzanne topic. Z tym to kiepsko bo Marzanne topi sie gdy lody zejdą a jedyny lod jaki mamy w Oregon to ten w zamrażarkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Godzinę temu, andyopole napisał: Z tym to kiepsko bo Marzanne topi sie gdy lody zejdą a jedyny lod jaki mamy w Oregon to ten w zamrażarkach. Musisz po prostu Marzannę załatwić przy okazji mycia lodówki i zamrażarki. Problem rozwiązany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2021 W dniu 8.02.2019 o 19:47, andyopole napisał: Zawiesilem Walentynkowe zdjęcie. W sobotę celebrowalismy 98 urodziny Pani Heleny Bujak. Ukochanej przez wszystkich Babci Helenki, tak serdecznej i życzliwej dla wszystkich osoby nie spotyka się często. Rodowita Lwowianka, w czasie wojny wywieziona na przymusowe roboty do Niemiec. Nie mogąc wrocic do utraconego Lwowa, przez Anglię, w latach 50tych trafila do Portland OR, wyszla za maz i zamieszkala w polskiej dzielnicy gdzie jako jedyna i ostatnia Polka mieszka do dziś. Ponieważ mam kresowe korzenie i znam lwowski bałak cieszę się wyjątkową atencją Pani Helenki. Całuji rączki, ni ma jak Lwów! Pani Helena nazywa mnie swoim boyfriendem co poczytuję sobie za wielki zaszczyt. Pozwoliłem sobie sam siebie zacytować zdjęcie sprzed dwóch lat. Wczoraj było party z okazji stuletnich urodzin kochanej Pani Helenki. Nadal sprawna fizycznie i umysłowo. Niestety nie mogła być na imprezie (ponad 120 osób) bo rano w sobotę uderzyła się w kolano. Po uroczystych obchodach grupa "aktywistów" zaniosła jej zebrane kwiaty, kartki i prezenty. Pani Helenka mieszka kilkaset metrow od Polskiego Domu i Kościoła. Niech nam zyje jak najdluzej! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2021 @haneczka019, to jak to teraz jest gdy macie do oglądania i słuchania jedynie słusznych narodowych nadawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi