Jackie Napisano 31 Marca 2021 Zgłoś Napisano 31 Marca 2021 1 hour ago, ilon said: Gdzie powiedzialabys, ze jest najsmaczniejsze jedzenie? Moj jadlospis w ciagu tygodnia to jest mix salat i bialka jajek wiec wydaje mi sie, ze wszedzie gdzie pojde to bede zachwycona XD Większość moich ukochanych restauracji nie przetrwała corony w tym Maud's Liquor Bar (wbrew nazwie nie bar tylko restauracja), ale przejrzę dziś wieczorem co jest jeszcze czynne. W Chicago jest od groma świetnych knajp 1 Cytuj
Malgoo Napisano 31 Marca 2021 Zgłoś Napisano 31 Marca 2021 (edytowane) 2 hours ago, Jackie said: Jeszcze nie spotkałam dobrej polskiej restauracji w Chicago. Jest kilka w których jest w miarę smaczne jedzenie, ale podają też np. gyrosa Swego czasu chadzaliśmy do rosyjskiej knajpy Russian Tea Time Restaurant ale nie wiem jak jest teraz bo mieli remont i pozmieniali menu. Zgadzam sie! Na suburbs kiedys bylam "U gazdy" (dobre i swojskie ) i w "Qulinarnia" (brak autentyczności). Ale za to ile jest do polecenia z 'czystym' sumieniem w Chicago downtown Italian restaurants... e.g. Ciccio Mio, Quartino Ristorante Edytowane 31 Marca 2021 przez Malgoo 1 Cytuj
ilon Napisano 31 Marca 2021 Zgłoś Napisano 31 Marca 2021 4 hours ago, Jackie said: Większość moich ukochanych restauracji nie przetrwała corony w tym Maud's Liquor Bar (wbrew nazwie nie bar tylko restauracja), ale przejrzę dziś wieczorem co jest jeszcze czynne. W Chicago jest od groma świetnych knajp Super, daj znac Jackie! 3 hours ago, Malgoo said: Zgadzam sie! Na suburbs kiedys bylam "U gazdy" (dobre i swojskie ) i w "Qulinarnia" (brak autentyczności). Ale za to ile jest do polecenia z 'czystym' sumieniem w Chicago downtown Italian restaurants... e.g. Ciccio Mio, Quartino Ristorante Wygooglowalam u gazdy, nawet parasole z zywca sa, wyglada bardzo legit i zaraz obok lotniska, moze skocze zaraz po wyladowaniu albo przed wylotem! Cytuj
andyopole Napisano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2021 20 godzin temu, Sebol83 napisał: https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g35805-d431739-Reviews-Podhalanka-Chicago_Illinois.html Widziałem na kanale Polaka co przyjechał na chwile do CHicago, ze ta restauracja jest mega Polska, smaki jak u mamy / babci i nadal jest prowadzona przez Polkę Zwiedzanie restauracji na YT jest niczym innym jak ocenianie smaku czekoladki przez papierek. Tam można powiedzieć wszystko. Cytuj
Sebol83 Napisano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2021 Andypole, zgadzam sie, ale chciałem choć trochę pomóc Cytuj
Jackie Napisano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2021 42 minutes ago, andyopole said: Wesołego Alleluja! Ale pięknie! Cytuj
ilon Napisano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 No pieknie! U mnie w piatek i sobote bylo indianskie jedzenie, bo po szczepionce taka bylam zmeczona, ze mi sie przy garach stac nie chcialo. Wczoraj zrobilam halibuta, no i to w sumie na tyle. Babka mi sie marzyla, albo jakis mazurek, albo serniczek. Cytuj
andyopole Napisano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2021 36 minut temu, ilon napisał: Babka mi sie marzyla, Stoi na stole. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi