motorolnik Napisano 23 Maja 2021 Zgłoś Napisano 23 Maja 2021 Hmm, nawet Greenpoint ma 58% full vax / 67% partial vax status. https://gothamist.com/news/vaccine-hesitancy-greatest-hits-how-some-staten-islanders-are-overcoming-reluctance Cytuj
andyopole Napisano 23 Maja 2021 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2021 8 godzin temu, katlia napisał: Nie warto, Andy. Don't waste your breath. Ja po prostu mowie jak jest. Wiadomosci z pierwszej reki. Sasiadka pojechala zegnac sie z synem a ja opiekuje sie jej domem, podlewam kwiatki, wyrywam chwasty, płace rachunki. Cytuj
katlia Napisano 23 Maja 2021 Zgłoś Napisano 23 Maja 2021 Rozumiem. Corka ma przyjaciolke ktora teraz jest long-hauler. 30 lat. Covid tak oslabil jej pluca ze nie moze juz biegac. A ona biegala na znanej Division I druzynie i miala realistyczne szanse na Olympiade A te mlode kobiety to znajome rodziny. Blizniaczki. Teraz jest juz tylko jedna ...https://www.npr.org/2021/03/14/972826276/a-story-of-youth-hope-and-loss-and-the-mystery-of-covid-19 1 Cytuj
katlia Napisano 23 Maja 2021 Zgłoś Napisano 23 Maja 2021 33 minutes ago, motorolnik said: Hmm, nawet Greenpoint ma 58% full vax / 67% partial vax status. https://gothamist.com/news/vaccine-hesitancy-greatest-hits-how-some-staten-islanders-are-overcoming-reluctance Ah, te niewygodne FAKTY ! Cytuj
KrysiaK Napisano 23 Maja 2021 Zgłoś Napisano 23 Maja 2021 On 5/21/2021 at 10:51 AM, barnclose said: To ja sie moge pochwalic, ze w czerwcu wybieramy sie na wycieczke. W planie jest zobaczyc najwiecej jak sie da: Las Vegas, Dolina Smierci, Zapora Hoovera, Valley of Fire, Zion, Bryce Canyon, Arches and Canyonland, a na koncu Monument Valley, Horshoe Bend Glen i Grand Canyon. Mam na to 13 dni zaplanowane. Troche sie obawiam wszystkiego, bo wybieramy sie z 2 dzieci (7 i 1 lat). Moze jakies porady od bardziej doswiadczonych forumowiczow oraz od ludzie blizej mieszkajacych osob? Jakies fajne hotele lub motele przy trasie?? Hampton Inn Kayenta Highway 60 Kayenta, AZ 86033 - hotel prowadzony przez indian Navajo. Montezuma Castle National Monument Camp Verde Arizona 1 Cytuj
barnclose Napisano 24 Maja 2021 Zgłoś Napisano 24 Maja 2021 Zarezerwowalem wszystkie hotele na weekendzie. Co noc w innym miejscu i na koniec dwa dni odpoczynku w resorto-kasynie w Vegas Nie bylo probelmow z dostepnoscia, a i ceny w miare umiarkowane. Wiekszosc hoteli i moteli w przedziale $75-150 za noc, jedynie hotele w Moab, Monument Valley i okolicach Wielkiego Kanionu drozsze w okolicach $300/noc. Wydaje mi sie, ze wlasnie w tym roku powinno byc tam luzniej niz zwykle ze wzgledu na travel ban ludzi z poza USA. Niby luzuje obostrzenia odnosnie podrozowania, ale wciaz wiele ludzi ma obawy. Dziekuje za cenne wskazowki. Zmodyfikowalem nieco plan naszej wycieczki 1 Cytuj
Oski19 Napisano 24 Maja 2021 Zgłoś Napisano 24 Maja 2021 Jeszcze odnośnie Antelope Canyon. Sprawdzaj cały czas pogodę. My mieliśmy go w planu (koniec maja), ale deszcze 1 dzień przed pokrzyżował nam plany. Staliśmy na parkingu przed wejściem chyba (kilka godzin) z nadzieja, że otworzą. Kiedy się to stało chyba miliard osób pobiegło do kasy - my już niemieliśmy czasu ani szans/chęci się tam dostać. 1 Cytuj
katlia Napisano 24 Maja 2021 Zgłoś Napisano 24 Maja 2021 5 hours ago, barnclose said: Wydaje mi sie, ze wlasnie w tym roku powinno byc tam luzniej niz zwykle ze wzgledu na travel ban ludzi z poza USA. A to fakt... czesto tam jest wiecej Europejczykow niz Amerykanow; tak bylo w Monument Valley kiedy tam bylismy jakies 500 lat temu Cytuj
ilon Napisano 27 Maja 2021 Zgłoś Napisano 27 Maja 2021 Dzien dobry kochani, jakie plany na MDW? Wuszt na bbq kupiony? Cytuj
feniks_01 Napisano 27 Maja 2021 Zgłoś Napisano 27 Maja 2021 44 minutes ago, ilon said: Dzien dobry kochani, jakie plany na MDW? Wuszt na bbq kupiony? To samo jak co roku, OCNJ No i po MDW tam bede spedzal wiekszosc czasu, szczegolnie,ze pracujemy z domu. Patrząc na ocean z balkonu, czas w pracy jakos mija szybciej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi