andyopole Napisano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2021 17 godzin temu, kzielu napisał: Samochod na przyczepie ciagne do Lincoln, NE. 12h jazdy. Czysta przyjemnosc ! Ambitne przedsięwzięcie. Wrzuc jakies fotki! Cytuj
andyopole Napisano 4 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2021 Godzinę temu, Patipitts napisał: Czterodniowe wesele na 100 osob aktualnie dzien 2 No, no! Jeszcze ambitniejsze! Wrzuć jakieś fotki. Cytuj
Patipitts Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Napisano 4 Września 2021 No, no! Jeszcze ambitniejsze! Wrzuć jakieś fotki. Ceremonia i impreza jutro, poki co jest tak: Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj
Roelka v.2 Napisano 4 Września 2021 Zgłoś Napisano 4 Września 2021 4 minutes ago, Patipitts said: Ceremonia i impreza jutro, poki co jest tak: Sent from my iPhone using Tapatalk Zazdroszczę. U mnie niestety weekend poświęcony na szkole. Bede odpoczywac za miesiac w PL. Cytuj
kzielu Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 6 hours ago, andyopole said: Ambitne przedsięwzięcie. Wrzuc jakies fotki! To jeszcze spod domu, przed wyjazdem... Swoją drogą pomiędzy Indianapolis a Quad cities w Iowa gdzie zaleglem na noc nie ma zupełnie nic, pola, pola i pola... (I dwa niewielkie miasta w IL - w jednym z nich chyba forumowicze mieszkają jak dobrze wydrukowałem więc bez obrazy ) 3 Cytuj
mola Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 (edytowane) 37 minut temu, kzielu napisał: (I dwa niewielkie miasta w IL - w jednym z nich chyba forumowicze mieszkają jak dobrze wydrukowałem więc bez obrazy ) Obraza not taken zapraszamy na kawę w drodze powrotnej Edytowane 5 Września 2021 przez mola Cytuj
Xarthisius Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 30 minutes ago, kzielu said: Swoją drogą pomiędzy Indianapolis a Quad cities w Iowa gdzie zaleglem na noc nie ma zupełnie nic, pola, pola i pola... (I dwa niewielkie miasta w IL - w jednym z nich chyba forumowicze mieszkają jak dobrze wydrukowałem więc bez obrazy ) Na lewo soja, na prawo kukurydza. Taka roznorodnosc, a Ty sie czepiasz... Mam nadzieje, ze miales okna zamkniete, bo wczoraj gdzies obornik wylewali i walilo w calym "miescie". 1 Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2021 29 minut temu, Xarthisius napisał: Na lewo soja, na prawo kukurydza. Taka roznorodnosc, a Ty sie czepiasz... Mam nadzieje, ze miales okna zamkniete, bo wczoraj gdzies obornik wylewali i walilo w calym "miescie". Moje ostatnie mieszkanie w UK było na wsi. Kiedyś wróciłem w piątek z pracy i okazało się że dookoła po polach rozrzucili obornik, na dodatek po swiniach a on daje po nosie okropnie. Nie bylo rady, wprosiłem się na weekend do kolegi, który mieszkał 15 mil dalej, w Brandon. Gdyby jednak uczciwie podsumować sposób w jaki spędziliśmy ten weekend znacznie zdrowiej byłoby wdychać wiejskie zapachy. 1 Cytuj
kzielu Napisano 5 Września 2021 Zgłoś Napisano 5 Września 2021 14 hours ago, mola said: Obraza not taken zapraszamy na kawę w drodze powrotnej W sobotę powrót - zawsze chętnie postój na chwilę zrobię - tylko z pracowaniem zwykle jest problem... (Iowa na obrazku, okolice Des Moines) Cytuj
andyopole Napisano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 5 Września 2021 54 minuty temu, kzielu napisał: W sobotę powrót - zawsze chętnie postój na chwilę zrobię - tylko z pracowaniem zwykle jest problem... (Iowa na obrazku, okolice Des Moines) Ładny zestaw! U mnie jest gdzie zaparkować, dawaj na Zachód! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi