Nigella Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Okolo polowy ludzi w Georgia ma bron -- wiec nie "prawie" kazdy. I Georgia jest w pierwszej dziesiatce zabojstw bronia, a sasiednia Alabama jest nr. 1 jezeli chodzi o to, wiec chyba az tak bezpiecznie to tam nie jest w Katlia, no co Ty, miałaś pisać w tylko jednym języku więc jaka Georgia, moja droga, jaka Georgia… GRUZJA!!! :D Cytuj
katlia Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Tez tak słyszałam, toteż występuję z postulatem (do p. Prezydenta Oba Ma ) o objęcie bezpłatnym leczeniem wszystkich niezrównoważonych w USA -- Pod Obamacare sa ubezpieczenia ktore pokrywaja (do pewnego stopnia) psychiatrow i psychologow -- co, jak zauwazylas, jest dosyc tu potrzebne Problem teraz jest, ze nie wszyscy chca takie pokrycie - obawiaja sie, ze, naprzyklad dowie sie ich pracodawca, i potem beda problemy z praca, awansem itp. Cytuj
Dragony Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 no i się zrobiło politycznie... a miał być taki luźny watek Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 ... pogryzły mnie komary. Masakrycznie i absurdalnie - w jedna kostkę u nogi - cztery - jeden nad drugim wrrr Dlaczego musiał je Noe wpuścić na arkę? Jakiś czas temu na internecie pojawił się obrazek i instrukcja, co robić, jak Cię komar pogryzie. Że wystarczy np. łyżkę rozgrzać pod ciepłą wodą z kranu i przyłożyć w miejsce ukąszenia. Ponoć ciepło niszczy toksyny pozostawione przez komary i przestaje człowieka swędzieć Nie wiedziałam o takim patencie wcześniej (może jestem zacofana ). Przetestowałam na sobie kilkakrotnie. I działa! Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Można próbować nawet na bąblach, które się wcześniej drapało Też działa Przynajmniej u mnie. Cytuj
Joyanna Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Dzien dobry,zycze milego czwartku u nas pogoda dalej popaprana,ciemno i duszno.Dzieciaczka odprowadzam do szkoly i wskakuje na sciere bo trzeba troche szalas odswiezyc Cytuj
katlia Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 U nas burze i tornada... przewaznie narzekam na upaly w Denver... teraz chce mi sie lata bez deszczu! Cytuj
kzielu Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Jutro startuje w firmowym corocznym 5k - piatek, 5pm po asfalcie w srodku czerwca, zero cienia - generalnie masakryczna pora na jakiekolwiek bieganie. A tutaj normalnie 74F i niska wilgotnosci (zapowiadane). Praktycznie sie nie zdarza taka pogoda o tej porze roku (znacznie bardziej prawdopodbne jest ~90F i >90% wilgotnosc)... Wiec na pogode nie narzekam ;-) Cytuj
katlia Napisano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2014 Powodzenia, kzielu. Daj nam znac jak poszlo! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi