pelasia Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 (edytowane) To sie wydaje az niemożliwe! Czesto wspominala swoja chorobe ale i tak jestem w szoku. Rip! Edytowane 1 Maja 2022 przez pelasia Cytuj
ilon Napisano 1 Maja 2022 Zgłoś Napisano 1 Maja 2022 Wow, bardzo smutna wiadomosc. Widze, ze wszyscy cos myslelismy o Jackie ostatnio. Ja wlasnie chcialam w tym watku ja na dniach oznaczac i pytac, czy nie chcialaby skoczyc na kawke bo bede w jej okolicach.. Cytuj
Patipitts Napisano 2 Maja 2022 Zgłoś Napisano 2 Maja 2022 Ojej Wszyscy wiedzielismy ze chorowala ciezko, ale mimo wszystko zawsze dawala wrazenie pozytywnej i silnej kobietki... Kochana @Jackie rest in peace... Cytuj
Roelka v.2 Napisano 3 Maja 2022 Zgłoś Napisano 3 Maja 2022 Przegladam wiadomosci i zaczynam myslec ze Polska jest juz nawet bardziej progresywna od US. Land of freedoms, lol. Cytuj
katlia Napisano 3 Maja 2022 Zgłoś Napisano 3 Maja 2022 1 hour ago, Roelka v.2 said: Przegladam wiadomosci i zaczynam myslec ze Polska jest juz nawet bardziej progresywna od US. Land of freedoms, lol. No bo aborcja jest tak dostepna w Polsce... Cytuj
Roelka v.2 Napisano 3 Maja 2022 Zgłoś Napisano 3 Maja 2022 23 minutes ago, katlia said: No bo aborcja jest tak dostepna w Polsce... Wiem ze nie jest. Ale mam takie wrazenie ze US ostatnio cofa sie do sredniowiecza szybciej od innych krajow. Nie tylko w kwestii aborcji. Cytuj
andyopole Napisano 3 Maja 2022 Autor Zgłoś Napisano 3 Maja 2022 2 godziny temu, Roelka v.2 napisał: Przegladam wiadomosci i zaczynam myslec ze Polska jest juz nawet bardziej progresywna od US. Land of freedoms, lol. O matko i corko. A co tam sie takiego stalo sie? Cytuj
Xarthisius Napisano 3 Maja 2022 Zgłoś Napisano 3 Maja 2022 32 minutes ago, andyopole said: O matko i corko. A co tam sie takiego stalo sie? W zaleznosci od tego gdzie znajdujesz sie na spektrum politycznym szokowac Cie powinno, ze a) SCOTUS planuje uniewaznic Roe v Wade (czyli de facto pozwolic poszczegolnym stanom decydowac o aborcji) albo b) ktos "wyciekl" draft wyroku SCOTUS. https://www.politico.com/news/2022/05/02/supreme-court-abortion-draft-opinion-00029473 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi