katlia Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 tRump juz sie odgraza: 'Wow! “U.S. CITIZENS WILL HAVE TO PAY FOR A VISA TO TRAVEL TO EUROPE STARTING IN 2024.” Think of this. We give them everything, including military protection and trade, and now we have to pay them to go there,' he wrote on his Truth Social platform. 'NO RESPECT FOR THE UNITED STATES. I WILL, AS PRESIDENT, NOT ALLOW THIS TO HAPPEN. IT WILL END VERY QUICKLY!!!' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Ciekawe czy on wie o istnieniu ESTA? Czy tylko cynicznie wykorzystuje fakt ze 95% Amerykanów o czymś takim jak ESTA nie ma zielonego pojęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 5 hours ago, andyopole said: Ciekawe czy on wie o istnieniu ESTA? Czy tylko cynicznie wykorzystuje fakt ze 95% Amerykanów o czymś takim jak ESTA nie ma zielonego pojęcia? W sumie trudno powiedziec ale obawiam sie ze to pierwsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 No przeciez wiadomo ze tylko USA ma prawo do border security i wymagac od turystow/imigrantow oplat, a inne kraje powinny z otwartymi rekoma witac Amerykanskich zbawicieli...ee... turystow znaczy. Nie ukrywajmy ze najpewniej najbardziej burza sie osoby ktore w zyciu nawet raz nie opuscily swojego stanu lol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 Mnie najbardziej urzekł komentarz "No ale przecież Unia Europejska nie ma granic, więc to pewnie jakiś money scam" oraz "czy Europa ma w ogóle infrastrukturę by taki system wprowadzić". No jak czy ma infrastrukturę... Wszystkie miejskie gołębie właśnie kończą szkolenia na gołębie pocztowe i dostają przydziały na lotniska... 2 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2023 17 hours ago, katlia said: We give them everything, including military protection to tak a propos tego co on i GOP coraz częściej powtarza, że bardzo by chcieli żeby zablokować pomoc wojskową dla Ukrainy (np. wynik ankiety na niedawnej masówce TPUSA na Florydzie) albo jeszcze lepiej wycofali USA z NATO (wniosek złożony niedawno przez mega maga fankę trumpa Marjoree Taylor Greene na jednej z komisji Kongresu w których się udziela). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 Jestem juz tutaj kilka kwartalow ale dopiero wczoraj nabylem droga kupna goracego "corn doga". Nawet zjadlem. Pierwszy raz w zyciu. I raczej ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2023 1 hour ago, andyopole said: Jestem juz tutaj kilka kwartalow ale dopiero wczoraj nabylem droga kupna goracego "corn doga". Nawet zjadlem. Pierwszy raz w zyciu. I raczej ostatni. A ja nadal nie próbowałam. Ja tam wole doga tradycyjnie, najlepiej jeszcze z polską musztardą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 9 hours ago, pelasia said: A ja nadal nie próbowałam. Ja tam wole doga tradycyjnie, najlepiej jeszcze z polską musztardą Czy tylko ja uważam, że słynne Nathan's są dosyć paskudne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2023 6 hours ago, Zuza007 said: Czy tylko ja uważam, że słynne Nathan's są dosyć paskudne...? Szczerze mowiac nie jestem zapoznana z firma. Taki ze mnie picky eater ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi