ilon Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 U mojego pracodawcy. Pierwsza jest telefoniczna dla wszystkich, ktorzy przeszli przez pierwsze sito. Dura lex, sed lex... Uuu, no to powodzenia zycze. Milej i przyjemnej podrozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 U mnie pazdziernik w pelni. Temperatury spadly az do 28 stopni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 W takie cieplo to pumpkin spice latte nie smakuje tak jak powinno ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Ja tam lubie jesień i zimę. Slonce swieci, chlodek mi nie przeszkadza, wysokie buty lubie nosić co prawda pumpkin latte nie pijam, za to herbatkę i gorącą czekoladę z malinowym syropem to zimą uwielbiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Pogoda tutaj porabana. W zeszlym tygodniu, na poczatku pazdziernika, mielismy ~80 stopni. Szczesliwie teraz jakies mid-60 A z rana taki przyjemny chlodek w okolicach 45! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Wiesz, ze wczoraj napisala do mnie kumpela, ze nowy sezon sie zaczal i wtedy pomyslalam sobie jak komentowalismy poprzednie sezony Ogladalismy z mezem nowe odcinki i nas tez Rosjanka rozwala na maxa. Koles jest niespecjalny i mysli, ze zlapał pana boga za laczki, bo taka doopa go zechciala. Widac, ze robi z nim co chce. No, ale wychodze z zalozenia, ze jak ktos jest na tyle glupi, zeby sobie na to pozwolic to tym samym na to zasluguje Watek Danielle i Mohameda nas jednak najbardziej interesuje;) szczegolnie po ostatnim zwiastunie, gdzie grozi mu deportacją. Hehe przez Was wróciłam do tego kiczu Wątek Danielle i Mohameta niezastąpiony. Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego ona się bez przerwy śmieje? (poza momentami kiedy szlocha) Czy ona jest niedorozwinięta? I nie pisze tego jako obrażanie jej, ale poważnie sie nad tym zastanawiam. Jej nowy "przyjaciel" Gabe - znowu dużo młodszy, choc tym razem niezrozumiałe są dla mnie jego motywy (no moze sie zakochał) Na razie nadrobiłam zaległości i ogląda 90 Day Happily Ever After? A zaraz oblookam sobie nowe pary z sezonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 A ja chciałam powiedzieć, że prawie oszalałam ze szczęścia, kiedy odkryłam, że moje kino będzie prowadziło transmisję spektaklu "Ziemia niczyja" z Patrickiem Stewartem i Ianem McKellenem. Wcześniej rozważałam wyjazd do Londynu specjalnie na ten spektakl, ale ceny biletów mnie zabiły No ale transmisji kinowej zdecydowanie nie opuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragony Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 A zaraz oblookam sobie nowe pary z sezonu 4 Mam nieodparte wrażenie, że w 4 sezonie 100% par to scam... w poprzednich sezonach to chociaż po jednej parze było faktycznie moze zakochanych, a w tym to fraud za fraudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Pogoda tutaj porabana. W zeszlym tygodniu, na poczatku pazdziernika, mielismy ~80 stopni. Szczesliwie teraz jakies mid-60 A z rana taki przyjemny chlodek w okolicach 45! Jak ja Wam zazdroszczę tych temperatur w Polsce max 10 stopni na dodatek leje z przerwami codziennie. Nawet nie ma jak na ryby skoczyć .Liczyłem ,ze dobije w październiku do 15 stopni i będzie trochę słońca ale oglądając prognozy długoterminowe mogę tylko pomarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Jak ja Wam zazdroszczę tych temperatur w Polsce max 10 stopni na dodatek leje z przerwami codziennie. Nawet nie ma jak na ryby skoczyć .Liczyłem ,ze dobije w październiku do 15 stopni i będzie trochę słońca ale oglądając prognozy długoterminowe mogę tylko pomarzyć... To ja Wam zazdroszcze pogody w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi