jkb Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Poniedzialki po dlugich weekendach sa ciezkie Ale dalem rade! Za trzy tygodnie dwa tygodnie wolnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) 26 minut temu, andyopole napisał: ta "autokorekta" to wali takie byki ze naprawde trzeba bardzo uwazac. Teraz widze, ze zmieniła na zażyło. Oh po tym całym poniedziałku to nie dość ze pol ślepa jestem to jeszcze chyba półprzytomna. Trzymam sie od internetu z dala, przynajmniej przez następne 8h. Dobranoc! Edytowane 29 Listopada 2016 przez pelasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 10 minut temu, jkb napisał: Poniedzialki po dlugich weekendach sa ciezkie Ale dalem rade! Za trzy tygodnie dwa tygodnie wolnego! Dokladnie tak samo W dodatku w przyszlym tygodniu calotygodniowe szkolenie w Atlancie, tak ze generalnie nastroj juz lekko swiateczny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keeway Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Niestety z tymi Świętami to jest tak ,że mobilizują do różnych rzeczy ale niestety jak się zaczynają to kończą się bardzo szybko.Ale kij ma dwa końce więc dobrze jest mięć jakąś zachętę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Pelasia, moj telefon tez robil mi ciagle autokorekte, ale z polskich slow zmienial na angielski. Wylaczylam to, ale teraz znowu tyle problemow sprawia mi pisanie, bo czasem jedno slowo musze poprawiac kilka razy. Telefon mam za maly i jednoczesnie naciskam paluchem chyba z 3 litery... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 6 minut temu, ilon napisał: Pelasia, moj telefon tez robil mi ciagle autokorekte, ale z polskich slow zmienial na angielski. Wylaczylam to, ale teraz znowu tyle problemow sprawia mi pisanie, bo czasem jedno slowo musze poprawiac kilka razy. Telefon mam za maly i jednoczesnie naciskam paluchem chyba z 3 litery... Zainstaluj dodatkowy jezyk / klawiature - w ten sposob mozna sobie przelaczac z PL na ENG i spowrotem i caly czas miec dzialajaca autokorekte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 49 minut temu, kzielu napisał: Zainstaluj dodatkowy jezyk / klawiature - w ten sposob mozna sobie przelaczac z PL na ENG i spowrotem i caly czas miec dzialajaca autokorekte... Nie ma znaczenia, mam tak w moim Ciamciungu. Placza mu się obydwa jezyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 10 godzin temu, kzielu napisał: Zainstaluj dodatkowy jezyk / klawiature - w ten sposob mozna sobie przelaczac z PL na ENG i spowrotem i caly czas miec dzialajaca autokorekte... Juz mialam nadzieje ze tylko zakup wiekszego telefonu pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 U mnie nawet klawiatura pl nie pomoga. Słownik autokorekty jest i tak mocno ograniczony i okropnie przeinacza. Zazwyczaj szybko pisze na telefonie i niestety często nawet nie zauważam ze autokorekta zmienia słowa. Szczerze to aż z sentymentem wspominam stare telefony i ich klawiatury. Lepiej mi się na nich pisało niż na tym nowoczesnym zlomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 4 minuty temu, Roelka napisał: U mnie nawet klawiatura pl nie pomoga. Słownik autokorekty jest i tak mocno ograniczony i okropnie przeinacza. Zazwyczaj szybko pisze na telefonie i niestety często nawet nie zauważam ze autokorekta zmienia słowa. Szczerze to aż z sentymentem wspominam stare telefony i ich klawiatury. Lepiej mi się na nich pisało niż na tym nowoczesnym zlomie. Blackberry albo Nokia E60(E61) ? Ta ostatnia mam gdzies w szufladzie... Uzywasz Google keyboard ? Nie jest perfekcyjna, ale autokorekta dziala sensownie, wstawia polskie krzaki ktorych zwykle nie chce mi sie klikac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi