olmeca Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Jak wspominam to BB miało najlepszą klawiaturę sprzętową jaką kiedykolwiek używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ja mam BlackBerry z klawiaturą i nie zamienię go na nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 32 minuty temu, Joanna30 napisał: Ja mam BlackBerry z klawiaturą i nie zamienię go na nic innego Wypróbuj iPhone'a, a ci sie szybko zmieni punkt widzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Uznam to dowcip i kpinę. Nawet nie ma co porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 3 minuty temu, olmeca napisał: Uznam to dowcip i kpinę. Nawet nie ma co porównywać Jeśli tak piszesz-to znaczy jedno: nie masz pojęcia jakie możliwości daje iPhone. Zwłaszcza taki po JB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Wiem do czego japko służy i co daje - dlatego nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 8 minut temu, RobertNYc napisał: Wypróbuj iPhone'a, a ci sie szybko zmieni punkt widzenia. Swietny zart Sie usmialem... (zeby bylo jasne to iphone'y mam (niestety) regularnie od ponad 5 lat - firmowe). K*****cy mozna dostac probujac cos na nim szybko napisac... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertNYc Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 1 minutę temu, olmeca napisał: Wiem do czego japko służy i co daje - dlatego nie używam Jeśli porównujesz iPhone'a do BB, i do tego twierdzisz ze BB to lepszej klasy sprzęt-to reakcją może być tylko śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 12 minut temu, RobertNYc napisał: Wypróbuj iPhone'a, a ci sie szybko zmieni punkt widzenia. Tyle w tym temacie z mojej strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Masz rację - tylko śmiech. Nie ma co porównywać i z mojej strony to jest przewaga dla BB. Ty jesteś wyznawcą kultu z Cupertino i z takimi sie nie dyskutuje ich się toleruje jako normalne zjawisko atmosferyczne - śnieg, deszcz czy też porywisty wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi