RobertNYc Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 5 minut temu, kzielu napisał: Swietny zart Sie usmialem... (zeby bylo jasne to iphone'y mam (niestety) regularnie od ponad 5 lat - firmowe). K*****cy mozna dostac probujac cos na nim szybko napisac... A bo to trza umić wykorzystywać sprzęt typu iPhone. Najpierw trza go odpowiednio skonfigurować. A nie każdy jak widać to potrafi. Ja nie mam z tym żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 2 minuty temu, RobertNYc napisał: A bo to trza umić wykorzystywać sprzęt typu iPhone. Najpierw trza go odpowiednio skonfigurować. A nie każdy jak widać to potrafi. Ja nie mam z tym żadnego problemu. No tak Panowie - mamy do czynienia ze specjalista od "sprzetu typu iphone", tudziez konfigurowania go. LMAO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 7 minut temu, RobertNYc napisał: A bo to trza umić wykorzystywać sprzęt typu iPhone. Najpierw trza go odpowiednio skonfigurować. A nie każdy jak widać to potrafi. Ja nie mam z tym żadnego problemu. Bylem w ekosystemie Apple przez kilka lat. Nie wspomne nawet jak jakas apke robimy, to ja sie nie dotykam nawet do wersji na iOS, bo sama instalacja jest droga przez meke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 2 godziny temu, RobertNYc napisał: Wypróbuj iPhone'a, a ci sie szybko zmieni punkt widzenia. A są iPhone'y z fizyczną klawiaturą? Jeśli tak, to mogę wypróbować. A jeśli nie, to nawet się nie tknę. Mam już czwartą jeżynkę i uważam ją za cud świata (pewnie podobnie, jak Ty iPhone'a ) i owszem, zastanawiam się nad zmianą, ale też na jeżynkę i z dotykowym ekranem, a z fizyczną klawiaturą wysuwaną spod ekranu (i to tylko dlatego się nad nią zastanawiam! ze wzglądu na fizyczną klawiaturę) Ale na razie finansowo to nie dla mnie, a mój Classic spisuje się na medal, więc żadne Samsungi (miałam jeden, dawno temu i nigdy więcej!), czy inne fikuśne smartfony na mnie nie działają. Tylko BB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 29 minut temu, Joanna30 napisał: A są iPhone'y z fizyczną klawiaturą? Jeśli tak, to mogę wypróbować. A jeśli nie, to nawet się nie tknę. Mam już czwartą jeżynkę i uważam ją za cud świata (pewnie podobnie, jak Ty iPhone'a ) i owszem, zastanawiam się nad zmianą, ale też na jeżynkę i z dotykowym ekranem, a z fizyczną klawiaturą wysuwaną spod ekranu (i to tylko dlatego się nad nią zastanawiam! ze wzglądu na fizyczną klawiaturę) Ale na razie finansowo to nie dla mnie, a mój Classic spisuje się na medal, więc żadne Samsungi (miałam jeden, dawno temu i nigdy więcej!), czy inne fikuśne smartfony na mnie nie działają. Tylko BB Musisz sie spieszyc. BB tak szybko odchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Bo ludzie się nie znają Oszołomiły ich iPhone'y Ale ten BB, na którego przesiądę się, jak będzie dostępniejszy cenowo, jest już z Androidem, więc to będzie coś zupełnie innego dla mnie, bo na przykład nie ma tam huba, którego uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 A zmieniając temat, to chciałam powiedzieć, że krew mnie zalewa, jak widzę to, co robią z Józefem Piniorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Ja bardziej od iphona to lubialam mojego starego htc chacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 19 minut temu, ilon napisał: Ja bardziej od iphona to lubialam mojego starego htc chacha Nic nie przebije Nokii 6310. To był najlepszy telefon jaki miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 45 minut temu, andyopole napisał: Nic nie przebije Nokii 6310. To był najlepszy telefon jaki miałem. E tam. N3210 i snake ! To byl czad ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi