Dublin Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Kolejny psychiatra nam sie ujawnil 3 godziny temu, rzecze1 napisał: Mam doroslego kolege z "ADHD". Gratuluje... Jakos nikt nie przedstawil zadnej opini z ktora mozna by dyskutowac jedyny argument to wyzwiska i obrazanie no ale przeciez to takie polskie szczegolnie na emigracji. Odpuszczam sobie dalsza jalowa dyskusje w tym temacie...dalej w w/w zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Widocznie kultura osobista innych, nie pozwala im na zniżanie się, aż tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 2 godziny temu, olmeca napisał: Do tej pory siedziałem cicho, ale jakieś inne argumenty on potrafi wydusić z siebie? Megan wyjechała, to nam się Dublin aktywował Jeszcze była fajna @monia? czy jakos tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 W ferworze jalowych dyskusji zaginela moja prosba o link do USCIS gdzie jest forma o zmianie adres GC holdera. Ide poszukać ale gdyby ktoś się zlitowal i skrocil moje poszukiwawcze męki bylbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Dziekuje, już znalazłem i wypelnilem. Nowa forma jest inna. W poprzedniej musialem podac dane pracodawcy a także date ostatniego wjazdu do USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Dnia 12/12/2016 o 20:20, agatenka napisał: Żeby zmienić temat.. jeździcie może na desce/ nartach ? Może ktoś doradzić jakiś fajny ośrodek na wschodnim wybrzeżu? Zastanawiam się nad Killington, VT lub Mont Tremblant, Qc. ale wszystkie inne sugestie mile widziane. Ten drugi wygląda chyba ciekawiej ale jest 200mil dalej, Był ktoś? Warto jechać te kilka godzin dalej? Killington VT jest OK. Zamiast jechac do Mont Tremblant ten czas mozna spedzic na stoku. Mont Tremblant przypomina troche Europe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Kolejny miesiąc, kolejna robota - jutro się dowiem, czy na dłużej czy znów zaczynam szukanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 18 godzin temu, KrysiaK napisał: Killington VT jest OK. Zamiast jechac do Mont Tremblant ten czas mozna spedzic na stoku. Mont Tremblant przypomina troche Europe. Dzięki wielkie! Nigdy nie byłam w tamtych okolicach, więc jedziemy trochę w ciemno. Tremblant kusi mnie własnie tym europejskim stylem i na zdjęciach naprawdę wygląda bardzo fajnie. Są jeszcze jakieś ośrodki godne uwagi, mogłabyś coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Znam jeszcze Bracken Ridge tylko ze to jest w Colorado. Sa jeszcze Mountain Creek w NJ, Blue Mountain Ski Resort in PA czy Lake Placid in NY tyle ze tam moze byc roznie ze sniegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Ja mieszkam, i jezdze na narach, w Colorado... moge udzielic sporo rad... a swoja droga, powinnam tez reklamowac Colorado bo snieg tu jest znacznie przyjemniejszy (nazywaja go "champagne powder") niz na wschodnim wybrzezu: lzejszy, bardziej suchy -- a stoki dluzsze i znacznie wyzej polozone. Mowi sie, ze jak sie jezdzilo na nartach na zachodzie USA (Colorado, Idaho, Utah, Wyoming) to sie juz nie chce jezdzic na wschodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi