katlia Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Brak konkurencji... ta sama ogrmna korporacja ma Vail, Beaver Creek, Breckenridge i Keystone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 8 godzin temu, KaeR napisał: ... Ze w drodze do Polski czuję się jak facet z dowcipu, który wysiada z zatloczonego autobusu na centralnym i mówi do siebie: uff, najgorszą cześć podróży mam już za sobą. Zapytany dokąd się wybiera, odpowiada: do Afryki... Uważaj, bo na lotnisku w Polsce może się okazać, że trafiłeś do filmu "Terminal" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Uważaj, bo na lotnisku w Polsce może się okazać, że trafiłeś do filmu "Terminal" No kurcze zostawić Was na chwilę samych. ;p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Ja tez sie pakuje i jutro zmykam! Kaer milej podrozy! Nie zapomnij mi zostawic smakolyka na lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 6 godzin temu, Joanna30 napisał: Uważaj, bo na lotnisku w Polsce może się okazać, że trafiłeś do filmu "Terminal" Jeśli patrzec na to jak sprawy idą to prędzej trafi do filmu "Rozmowy kontrolowane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 2 godziny temu, ilon napisał: Ja tez sie pakuje i jutro zmykam! Kaer milej podrozy! Nie zapomnij mi zostawic smakolyka na lotnisku. Dzięki i nawzajem. Batonik jest za slupem przy C7 ;-) Lotnisko było zamknięte do południa. Lod. W Polsce to się nazywa warunki idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Serio? Mam nadzieje ze jutro nie bedzie zadnych cyrkow.. C7 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Co to w ogole ma byc :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Dosc fajna pogoda widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 Pozdrowionka z Europy dziubki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi