KaeR Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) 14 minut temu, ilon napisał: O czym Ty mowisz Kaer? Jaki kryzys i jaki wiek sredni :DDDD Ok, ok. W przypadku samochodu to sie tyczy tylko mezczyzn. W przypadku kobiet zmienia sie meza. Edytowane 22 Lutego 2017 przez KaeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Hahah, zaczynam od samochodu. Potem moze jakies wypelnienie zmarszczek, botoks w usta i odssysanie tluszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Heh...natomiast ja nadal czekam na jakąś informację czy mam szukać nowego silnika czy jednak stary będzie remontowany, a już mi się tęskni za moim Smoczyskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Co to za smoczysko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Ilon no I jest zdjecie ! super auto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dziekuje Pelasia, mam nadzieje ze posluzy znacznie dluzej niz poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 53 minuty temu, ilon napisał: Co to za smoczysko? Jeep Grand Cherokee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 47 minut temu, olmeca napisał: Jeep Grand Cherokee Mam nadzieje ze wiesz jak sie odczytuje wyraz JEEP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nie wiem w jakim kontekście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Just Empty Every Pocket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi