katlia Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Oj, a tu dopiero marzec, ledwo Trzymaj sie, pelasio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 2 godziny temu, pelasia napisał: A niech ten rok juz minie. Jak dla mnie wcale dobrze sie nie zaczal i co chwila klody pod nogi Ja juz jestem gotowa podziekowac temu 2017 i przywitac 2018. Pelasiu, czy też Pelagio, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . . . nie dawaj się ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dziekuje za mile slowa! Ano bede sie trzymac, bo puszczac to ja sie nie umiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 11 godzin temu, pelasia napisał: A niech ten rok juz minie. Jak dla mnie wcale dobrze sie nie zaczal i co chwila klody pod nogi Ja juz jestem gotowa podziekowac temu 2017 i przywitac 2018. Pelasia, no worries! Jeszcze tylko 10 miesiecy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Ja tez juz wiem, ze to bedzie ciężki rok. Przygoda z K1 i AOS, slub, spłacanie kredytu, wyrabianie dokumentów, szukanie pracy i przeprowadzka. All life upside down, juz bym wolała byc w 2018, miec to wszystko za sobą i spokojnie zyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Dla mnie tez bedzie ciekawy rok. Za dwa miesiaca przeprowadzka do Niemiec, za miesiac wysylanie dobytku, szukanie pracy, RoC w lipcu ( o.O).. Tez chce miec to za soba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Lejdis! Wszystko bedzie pieknie, super, oh i ah, rok bedzie cudowny, tylko niech sie zima w koncu skonczy. Jak pogoda ladna to jakos wiecej optymizmu w czlowieku zaraz Have a great weekend!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Niech zima troche potrzyma, w koncu prawie w ogole jej nie bylo w tym roku Gratulacje Wy, i wszystko bedzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Wczoraj na spotkaniu informacyjnym w sprawie przeprowadzki ( już trzecim z kolei...) klocilam się z kobitka która próbowała mi wmówić że jako polka potrzebuje wizy do mieszkania w Niemczech. O.o Czy coś się aż tak dramatycznie zmieniło w Europie? Kobieta była tak pewna swoich racji że aż zasiala we mnie ziarno wątpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Ta mądrala zapewne równie pewna jest tego że w Polsce mieszka się na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi