andyopole Napisano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 4 godziny temu, ilon napisał: Ja 5 minut to ze swojego podjazdu wyjezdzam Jak się ma 10 acrowe hadziajstwo to nie dziwota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 29 minut temu, andyopole napisał: Wg takiego statusu mój boss musiałby latać dla mnie po piwo i fajki. On ma ciemnice a ja cztery doopne okna i przeszklone drzwi. Czasem jak za długo siedzi przy kompie wołam go żeby do mnie przyszedl. Otwieram bramę i każe patrzeć na zielonosc... Teraz u mnie status mierzy się wielkością biura, bo okno ma prawie każdy. Ja muszę wyjść na korytarz, żeby się obrócić. Jak jakieś 10 osób odejdzie lub umrze będę w na tyle dużym, że krzesło będę mógł sobie wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 40 minut temu, andyopole napisał: Jak się ma 10 acrowe hadziajstwo to nie dziwota... Ilon albo jest kiepskim kierowcą albo dobrze wyszła za mąż. (^_-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 JKB - fajny widok, ale ciut wąski Nie dziwię się, że Ci się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NisseN Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 13 godzin temu, jkb napisał: Taki o: Zdjecie z listopada ubieglego roku! Zazdroszczę widoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 10 godzin temu, KaeR napisał: Ilon albo jest kiepskim kierowcą albo dobrze wyszła za mąż. (^_-) Kaer, ani jedno ani drugie. Kierowca jestem w miare ok (poza tym, ze dzisiaj wpadlam w poslizg i chcialam sie zawrocic do domu). A maz to tylko sie tu rzadzi. To nie nasze Mam nadzieje, ze u was pogoda w miare OK. U nas beznadzieja, leje od polnocy i konca nie widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...http://travel.stackexchange.com/questions/89744/no-facebook-account-will-i-be-able-to-visit-the-us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Chyba nic nie jest w stanie mnie tu zaskoczyc. Jak dla mnie samo sprawdzanie telefonu, wiadomosci czy zdjec to jest juz przesada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 No i dosypalo Dzieki whiteoutowi dzisiaj wyruszywszy z domu o 7:15 do roboty sie dotelepalem chwile przed 10 Ale ciesze sie, ze w koncu zimowo jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 40 minut temu, jkb napisał: No i dosypalo Dzieki whiteoutowi dzisiaj wyruszywszy z domu o 7:15 do roboty sie dotelepalem chwile przed 10 Ale ciesze sie, ze w koncu zimowo jest! Ta, a juz na letnich od dwoch tygodni jezdze (nie A/S - letnich max performance) - a u nas dzisiaj ~20F i snieg. Wuj by strzelil ta zime... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi