pelasia Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Tutaj wczoraj snieg padał wiec u mnie sie nie kryje! A Marzannę topił? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Możesz mieć rację. Zaniedbalem tej tradycji a codziennie przyjeżdżam przez dwie rzeki. Jeśli w ciągu tygodnia się pogoda nie poprawi skrece jakąś kukle i spuszcza ja do rzeki uprzednio ją podpalajac, dla lepszego efektu splune przez lewe ramię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Tylko obejrz sie przez ramie pare razy aby świadków nie bylo, bo Twoje zdjecie bedziemy ogladac w lokalnej gazecie w rubryce aresztow. A juz widze ich miny, gdy zaczniesz sprawę tlumaczyc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Od północy wieje jak cholera. W domu zdążyłem zrobić kawę i światło zgaslo. Teraz w pracy nie mamy prądu od godziny. Padło hasło ze jeśli do 12pm zasilanie nie wróci to robimy "skrócone lekcje" i spadamy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Andy weź ;( u mojego narzeczonego znowu tornada, juz ze 3 ewakuacje robił w zeszłym tygodniu, ostatnią o 3 w nocy... spi z weather channel włączonym na okrągło zeby nie przegapić alertu... co te stany z tymi huraganami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Bez przesady. Oregonskie tornada co najwyżej poprzewracaja kubly na śmieci .Z prądem jest problem bo większość sieci energetycznej to pajęczyna kabli na slupach. Wystarczy ze wiatr złamie kilka starych drzew i pozamiatane. Jeszcze 10 minut bez prądu i fajerant! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 22 minuty temu, Patipitts napisał: Andy weź ;( u mojego narzeczonego znowu tornada, juz ze 3 ewakuacje robił w zeszłym tygodniu, ostatnią o 3 w nocy... spi z weather channel włączonym na okrągło zeby nie przegapić alertu... co te stany z tymi huraganami... A czemu nie kupi sobie weather radio ? Tanie i generalnie obudza umarlego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 U mnie tez dzisiaj troche wialo, ale na pocieszenie w przyszlym tygodniu codziennie ma byc ponad 20c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Już jestem w domu. Prąd jest! Niestety, wiatr wyrwał "z korzeniami" i poskładał mój piękny greenhouse. Gdy przestanie wiać postawię nazad. Na szczęście roślinki wewnątrz, z powodu ich malenkosci nie ucierpiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 11 minut temu, andyopole napisał: Już jestem w domu. Prąd jest! Niestety, wiatr wyrwał "z korzeniami" i poskładał mój piękny greenhouse. Gdy przestanie wiać postawię nazad. Na szczęście roślinki wewnątrz, z powodu ich malenkosci nie ucierpiały. Kaktusy? Moja zona ma fiola na tym punkcie, na zime wsadza je do garażu, a w lecie trzyma na otwartym powietrzu, tylko musieliśmy ogrodzic caly ogrod bo cholerne sarny nawet kwiaty z kaktusów konsumowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi