andyopole Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 10 godzin temu, olmeca napisał: Nadal nie przywieziona, bo pierdoła jaka miała ją zabrać o niej zapomniała lub mnie w ch...a zrobili, że ją dostanę. Na plus to już przeszłość, ale nadal walczę o odzyskanie swoich rzeczy. No widzisz, jak Ci oferowalem deal w tamtym roku to się szczypales że wymagania duże mam. A ja po prostu jestem do bólu rzetelny a to musi kosztować. Do dzisiaj już byś te nieprzywieziona przeze mnie zapalniczke zgubił trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Sorry ze post pod postem zamiast edycji ale okazja podniosła jest więc: Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych, duzo zdrówka, podwyżek, bonusów częściej niż raz w roku a w poniedziałek solidnego zdania wodą lepetyny, życzę. To mówiłem ja, chyba najstarszy użytkownik tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Dziękuje i Tobie również Wszystkiego Najlepszego Andy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quarterback87 Napisano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 14 godzin temu, andyopole napisał: Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych, duzo zdrówka, podwyżek, bonusów częściej niż raz w roku a w poniedziałek solidnego zdania wodą lepetyny, życzę. To mówiłem ja, chyba najstarszy użytkownik tego forum. Więc zapewne z racji wieku do życzeń spokoju zapomniałeś dołączyć . A ode mnie radosnych, spokojnych, rodzinnych świąt wielkanocnych i mokrego śmigusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam aby Zmartwychwstały Chrystus, nasz Pan i Zbawiciel Który z miłości oddał życie swoje za przyjaciół swoich Obdarzył Was błogosławieństwem, A Wasze serca napełnił radością. Wielkanocny czas niech przyniesie Wam spokój i ciepło domowego ogniska. Radujmy się wspólnie z nadejścia Pana, nowego życia, wiosennej pogody, dzieląc się dobrym słowem z najbliższymi. Ten marcowy, świąteczny czas niech będzie dla Was chwilą wytchnienia i okazją do uśmiechów. A ponadto życzę wesołego jajka, kolorowych pisanek, kicającego zająca oraz mokrego Lanego Poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Jako ze jutro spadam do Richmond na jajko, to zycze wszystkim, nawet loserom i haterom (jestem jak Trump:>), Wesolych Swiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrysiaK Napisano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Obróciłem i się pytam czy ktoś na forum ma tablice z VA KRYSIA 1 i DZIZAS. :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 2 godziny temu, KaeR napisał: Obróciłem i się pytam czy ktoś na forum ma tablice z VA KRYSIA 1 i DZIZAS. :-P Piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 No i po świętach. Wróciłem z jajeczka od przyjaciół. Troszkę odsapki i rano do roboty. Co do tablic rejestracyjnych. W Oregonie ktoś jeździ z tablica o treści POLSKA. Właściciela znam. Natomiast nikt nie zna właściciela tablic o treści STO LAT. Mam zdjęcie i nie wiadomo kto zacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi