kzielu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 31 minut temu, cee napisał: Po za tym mam pytanie do was. Kolega jest w USA aktualnie i w sobotę wraca. Chciałby coś tam słodkiego przywieźć swoim dzieciaczkom. Czy jest jakieś ograniczenie na słodycze jakie można przywieźć ze Stanów? W tamtą stronę kinderkow nie można przewozić chyba, a czy w drogę do Europy można zapakować co się chce czy są jakieś obostrzenia co do niektórych? Nie ma zadnych ograniczen (tzn. pewnie kontenera przewiezc nie moze) ale cokolwiek w granicach rozsadku przejdzie bez problemu. 1 Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Nie ma zadnych ograniczen (tzn. pewnie kontenera przewiezc nie moze) ale cokolwiek w granicach rozsadku przejdzie bez problemu. Oczywiście chodzi o normalna ilość słodyczy dla dzieci. Cytuj
kzielu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 1 minutę temu, cee napisał: 2 minuty temu, kzielu napisał: Nie ma zadnych ograniczen (tzn. pewnie kontenera przewiezc nie moze) ale cokolwiek w granicach rozsadku przejdzie bez problemu. Oczywiście chodzi o normalna ilość słodyczy dla dzieci. Bez najmniejszego problemu - ja regularnie jak jezdze do PL to woze slodycze - ciastka Oreos, Resee's i inne rzeczy ktore z niewiadomego mi powodu dzieciaki w PL lubia ;-) I to wcale nie takie male ilosci. Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Ja żałuję że nie ma u nas snickers peanut butter, a przynajmniej u mnie na wsi. Reese's są w biedronce a oreo są powszechnie dostępne będą pl Cytuj
kzielu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 1 minutę temu, cee napisał: Ja żałuję że nie ma u nas snickers peanut butter, a przynajmniej u mnie na wsi. Reese's są w biedronce a oreo są powszechnie dostępne będą pl To bardziej chodzi o te specjalistyczne smaki Oreo - tu jest ich pierdylion, edycje specjalne na kazdy sezon itp. Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 To bardziej chodzi o te specjalistyczne smaki Oreo - tu jest ich pierdylion, edycje specjalne na kazdy sezon itp. A to chyba że. Siostrzeniec jak przyjeżdża do Polski, to Ptasie Mleczko z Wedla i Kinder Bueno pochłania opakowaniami Cytuj
vlade Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Mi kiedyś na Newark ukradli wszystkie słodycze z walizki. Bagaż tam leżał prawie tydzień zanim go do Warszawy dostarczyli. Także uwaga na slodyczowych skrytozercow w New Jersey. 1 Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 Haha aż zapytam gdzie ma przesiadke bo jest w Charleston Cytuj
Zuza007 Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 1 godzinę temu, cee napisał: Po za tym mam pytanie do was. Kolega jest w USA aktualnie i w sobotę wraca. Chciałby coś tam słodkiego przywieźć swoim dzieciaczkom. Czy jest jakieś ograniczenie na słodycze jakie można przywieźć ze Stanów? W tamtą stronę kinderkow nie można przewozić chyba, a czy w drogę do Europy można zapakować co się chce czy są jakieś obostrzenia co do niektórych? W Costco są takie fajne torby ze słodyczami (tematycznie - żelki, czekoladowe itp) różne rodzaje w małych opakowaniach. Frajda dla dzieciaków wielka! Tylko taka torba to ca 3 kg... 1 Cytuj
cee Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2018 W Costco są takie fajne torby ze słodyczami (tematycznie - żelki, czekoladowe itp) różne rodzaje w małych opakowaniach. Frajda dla dzieciaków wielka! Tylko taka torba to ca 3 kg... Ale do Costco chyba kartę trzeba mieć tak? On służbowo na tydzień sam w nowym miejscu także ciężko będzie miał. Chyba że z roboty ktoś by mu ogarnął. Dzięki za info tak czy inaczej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi