Patipitts Napisano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Jesli masz DL nie potrzebujesz juz State ID. WIem ale mi jak najszybciej jeden z tych dwóch dokumentów jest potrzebny w pewnej sprawie a state id sie szybciej wyrabia dlatego poprosiłam od razu o wyrobienie, tylko 5 dolcow wiec mała strata :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Nasz lokalny pajac : https://www.journal-news.com/news/local/southwest-ohio-sheriff-twitter-asks-for-information-about-suspected-illegal-immigrants/f5IXmLrpfAxroZkubLC1rM/?ecmp=journalnews_social_facebook_2014_sfp I oczywiście już towarzystwo kabluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 4 godziny temu, kzielu napisał: Nasz lokalny pajac : https://www.journal-news.com/news/local/southwest-ohio-sheriff-twitter-asks-for-information-about-suspected-illegal-immigrants/f5IXmLrpfAxroZkubLC1rM/?ecmp=journalnews_social_facebook_2014_sfp I oczywiście już towarzystwo kabluje... "Earlier this week, Jones said he wants to see the federal government raid businesses in Butler County, just as immigration officers arrested more than 100 workers at a NORTHERN OHIO GARDENING AND GREENHOUSE COMPANY on Tuesday." A to się działo w moim przepięknym mieście, z kilometr od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 46 minut temu, margherita_s napisał: "Earlier this week, Jones said he wants to see the federal government raid businesses in Butler County, just as immigration officers arrested more than 100 workers at a NORTHERN OHIO GARDENING AND GREENHOUSE COMPANY on Tuesday." A to się działo w moim przepięknym mieście, z kilometr od mojego domu No i kto wam teraz będzie trawniki kosił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Dnia 8.05.2018 o 14:29, mola napisał: @ilon ubiegam się o research scientist w dużym i bardzo znanym w mojej dziedzinie projekcie, lokalny uniwerek właśnie zdecydował się dołączyć i szukają człowieka, który będzie w tym działał @Patipitts na pewno się pochwalę, ewentualnie dam znać, że piję z rozpaczy dzięki za dobre słowo A więc przyszła decyzja. Dzisiaj piję z rozpaczy, złorzecząc komisji rekrutującej... Kurde na ostatnim etapie mnie odrzucili. No nic, szukam dalej :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 35 minut temu, mola napisał: A więc przyszła decyzja. Dzisiaj piję z rozpaczy, złorzecząc komisji rekrutującej... Kurde na ostatnim etapie mnie odrzucili. No nic, szukam dalej :| O nieee trzymałam za Ciebie kciuki moze nastepnym razem... łącze sie w takim razie z. Tobą jako ze wlasnie piwko otworzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 4 godziny temu, mola napisał: A więc przyszła decyzja. Dzisiaj piję z rozpaczy, złorzecząc komisji rekrutującej... Kurde na ostatnim etapie mnie odrzucili. No nic, szukam dalej :| Następnym razem dasz czadu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Dzien dobry kochani forumowicze! Teskniliscie za Ilonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 11 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Dzien dobry kochani forumowicze! Teskniliscie za Ilonka? Nic a nic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, andyopole napisał: Nic a nic! Wez nie klam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi