Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nie do końca. Ja na przykład nie jestem rozczarowany, a tym bardziej zaskoczony wynikiem. Patrząc na grę naszych piłkarzy w ostatnim roku zarówno indywidalnie w klubach, jak i w reprezentacji ciężko było spodziewać się że cokolwiek wygrają. Rozczarowany jestem za to postawą na boisku, brakiem walki, brakiem gryzienia trawy tak jak to robią wszystkie inne, łącznie z "egzotycznymi" reprezentacje. W meczu z Kolumbią grali przez pierwsze 10 minut, później wyłącznie do tyłu, podania przez pół boiska i wrzutki na oślep, kompletny brak czegokolwiek, po stracie gola zamiast ruszenia do ataku pojawiła się jedynie niemoc, bezradność i rozpacz. Nawet Cristiano Ronaldo płacze dopiero po meczu, nasi płakali już podczas :D Pompowanie balonika przez dziennikarzy - owszem, ale balonik pompowali także nasi "gwiazdorzy", często pełni pychy niemal lewitowali w powietrzu. Wystarczy popatrzeć chociażby na konferencje prasowe, tu np. jakże skromny gwiazdor Kownacki:

https://youtu.be/cQ3D37e3sZA?t=16m44s

Mecz z Senegalem to nie brak szczęścia, szczęściem byłaby wygrana albo chociażby remis przy takiej grze.

Edytowane przez scarab

Napisano

Po obejrzeniu wczorajszych dwóch meczy (Portugalia - Iran i Hiszpania - Maroko), stwierdziłam że nasi zaprezentowali poziom ligi podwórkowej, niestety. I Maroko, i Iran pokazali jak grać do końca, biegali po boisku jak natchnieni. Aż miło było patrzeć, że walczą do końca.

Napisano

Co tam kochani forumowicze? Ja sie pochorowalam znowu przez weekend i sie tak mecze kilka dni. Musialam az wziac kilka godzin wolnych w poniedzialek, co bardzo rzadko sie zdarza. W ogole jakis czas temu (juz po powrocie z Polski) okazalo sie, ze na dzien dzisiejszy mam jeszcze ponad 40h urlopu do wykorzystania. Uzbieram jeszcze troche i na jesien sobie gdzies skocze, pewnie na 2 tygodnie, a co mi tam. 

Napisano
4 godziny temu, ilon napisał:

Co tam kochani forumowicze? Ja sie pochorowalam znowu przez weekend i sie tak mecze kilka dni. Musialam az wziac kilka godzin wolnych w poniedzialek, co bardzo rzadko sie zdarza. W ogole jakis czas temu (juz po powrocie z Polski) okazalo sie, ze na dzien dzisiejszy mam jeszcze ponad 40h urlopu do wykorzystania. Uzbieram jeszcze troche i na jesien sobie gdzies skocze, pewnie na 2 tygodnie, a co mi tam. 

No to niezle byly te weekendowe randki jesli Cie jeszcze w poniedzialek   gorącość trzyma....;)

Napisano
Godzinę temu, Jackie napisał:

A my mamy 29 pomidorków w różnych etapach rozwoju :) Cieszymy się jak dzieci!

Fajnie, prawda? Coś się zasadzi, zasieje i wyrośnie. Radocha jest. Moje pomidory jeszcze mocno zielone, może za dwa, trzy tygodnie coś się urwie. Coś późno w tym roku się zabrałem, to raz, a po drugie dość długo było chłodno u nas. 

Napisano
Dnia 27.06.2018 o 19:45, andyopole napisał:

Fajnie, prawda? Coś się zasadzi, zasieje i wyrośnie. Radocha jest. Moje pomidory jeszcze mocno zielone, może za dwa, trzy tygodnie coś się urwie. Coś późno w tym roku się zabrałem, to raz, a po drugie dość długo było chłodno u nas.

Chodzimy dumni jakbyśmy te 29 pomidorków sami zrobili ;) Masz rację, jest frajda. Pierwszych parę pomidorów musieliśmy zerwać i wyrzucić, bo gniły od spodu. Sąsiadka nam powiedziała że to zapylenia podczas chłodów. Nie wiem czy to prawda, ale fakt faktem że te późniejsze pomidory mamy normalne. Dwa z nich już mocno rumiane :) 

Napisano
48 minut temu, Jackie napisał:

Chodzimy dumni jakbyśmy te 29 pomidorków sami zrobili ;) 

LOL, ale kto je zrobil jezeli nie wy? Ja posadzilam pomidory wczesnie (kwiecien) uzywajac Wall of Water, co polecam.