mola Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 45 minut temu, Xarthisius napisał: Stalo sie! Dzis moi Tesciowie otrzymali promesy B1/B2. Wspaniala nowina! Dla Narodu: wspolczynnik odmow dla FY19 wlasnie sie zmniejszyl! Dla PGL: kolejnych dwoch pasazerow to czysty zysk i wzrost cen akcji! A ja? Powoli zaczynam rozgladac sie za nowym krajem... Moze Nowa Zelandia? Foch jak stąd do Nowej Zelandii i z powrotem Cytuj
ilon Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 Dnia 12.10.2018 o 18:49, Paulina_89 napisał: Ja zawsze chcialam przebrac sie z stormtrooper i isc na jakas impreze halloweenowa, ale ciagle cos sie dzieje innego i nie ma czasu albo towarzystwo nie dopisuje A mi wczoraj przyszedl moj tegoroczny kostium i juz sie nie moge doczekac na imprezke. W tym roku bede pantera 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2018 2 minuty temu, ilon napisał: A mi wczoraj przyszedl moj tegoroczny kostium i juz sie nie moge doczekac na imprezke. W tym roku bede pantera Strach się bać ... Cytuj
ilon Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 38 minut temu, andyopole napisał: Strach się bać ... Bede bardziej cute niz scary. Wrzuce wam kiedys fotki Cytuj
vlade Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 4 godziny temu, Xarthisius napisał: Stalo sie! Dzis moi Tesciowie otrzymali promesy B1/B2. Wspaniala nowina! Dla Narodu: wspolczynnik odmow dla FY19 wlasnie sie zmniejszyl! Dla PGL: kolejnych dwoch pasazerow to czysty zysk i wzrost cen akcji! A ja? Powoli zaczynam rozgladac sie za nowym krajem... Moze Nowa Zelandia? Wg moich obliczeń, moja teściowa powinna składać zeznania podatkowe w stanach. Od jakiś 5 lat. Już przestałem sie odzywać ze tym razem to już na pewno na B2 jej nie wpuszcza. Nie wiem jak to działa, ja na L1, H1B czy E2 prawie za każdym razem lądowałem na secondary a ona tylko mówi ‚nie rozumiem’ jak się jej o coś pytają i kolejny pobyt na 6 miesięcy. Cytuj
Xarthisius Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 2 minutes ago, vlade said: Wg moich obliczeń, moja teściowa powinna składać zeznania podatkowe w stanach. Od jakiś 5 lat. Już przestałem sie odzywać ze tym razem to już na pewno na B2 jej nie wpuszcza. Nie wiem jak to działa, ja na L1, H1B czy E2 prawie za każdym razem lądowałem na secondary a ona tylko mówi ‚nie rozumiem’ jak się jej o coś pytają i kolejny pobyt na 6 miesięcy. Czyli mowisz, ze nie mam co liczyc na the last line of defense w postaci IO na lotnisku? Cytuj
vlade Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 6 minut temu, Xarthisius napisał: Czyli mowisz, ze nie mam co liczyc na the last line of defense w postaci IO na lotnisku? Za pierwszym razem to raczej nie, szczególnie jak są w wieku emerytalnym. Ale za drugim, trzecim czy %*^%#}{>! dziesiatym to czemu nie, myslalem o tym, szukałem w internecie jak to zrobić tak żeby nikt się nie pokapowal ze to ja byłem. Nigdy tego nie zrobiłem, mam 5k sq ft plus w pelni wyposazona piwnica, w której to głównie przebywam i tak na prawdę to mam więcej spokoju jak jest, mówię ze mam ważne rzeczy do pracy do zrobienia i siedzę na dole. Normalnie żona takich kitow nie łyka, ale jak mamusia jest w domu to z wiadomych powodów przyłącza się do gry. Cytuj
Joanna30 Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 (edytowane) "Nie rozumiem" kluczem do wszystkiego Edytowane 15 Października 2018 przez Joanna30 Cytuj
andyopole Napisano 15 Października 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Października 2018 1 godzinę temu, ilon napisał: Bede bardziej cute niz scary. Wrzuce wam kiedys fotki To ja poprosze na Msg PRZED IMPREZA, do akceptacji! Cytuj
haneczka019 Napisano 15 Października 2018 Zgłoś Napisano 15 Października 2018 ilon uważaj, bo będziesz mieć szlaban na wyjścia . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi