ilya_ Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 1 minutę temu, cee napisał: Z tym że później lecą takie tasiemce, a ktoś na nich głosuje tak, tez czytam twittera. Zupelnie 2 rozne swiaty: ten centro - prawicowy oraz ten lewicowy. Ludzi ktorzy byli oraz ludzi, ktorzy czerpia wszystko z TVN. Nawet w wieczornych opiniach w tv, niektorzy z przeciwnie nastawionych srodowisk co uczestniczyli 1 raz powiedzieli, ze bylo bardzo fajnie i czuli sie bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Na zakończenie i podsumowanie (czytać do końca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Miedlar wrzeszczacy we Wroclawiu: polski Lwow i Wilno to tez przyklad pokojowego marszu? Jesli Lwow polski to Wroclaw niemiecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 10 minut temu, andyopole napisał: Miedlar wrzeszczacy we Wroclawiu: polski Lwow i Wilno to tez przyklad pokojowego marszu? Jesli Lwow polski to Wroclaw niemiecki? W ramach wrocławskiej tradycji, w tym roku spalili tylko flagę unijną. Co do Wrocławia to nie tak szybko, bo pamiętaj, że nadal jest otwarty temat reparacji wojennych. Co jakiś czas przecież Adrian do tego wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Adrian to se moze, wszyscy maja go w glebokim powazaniu, tak w kraju jak i za granica. Rowniez w partii matce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Miedlar wrzeszczacy we Wroclawiu: polski Lwow i Wilno to tez przyklad pokojowego marszu? Jesli Lwow polski to Wroclaw niemiecki? Rozmawiamy o Warszawie nie Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A Woclaw to co? Cytujac klasyka: "Oj tatko, a moze to juz nie Polska?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Wyjdź już z tych Pawlakow.Jeśli chodzi o statystyki, to porównaj sobie incydenty antysemityzmu, rasizmu i ksenofobii w Polsce i innych krajach zachodniej Europy.Na dokładkę klasyk ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Dajcie już spokój. Liczyłam (naiwnie) na to, że jak wrzucę dla nas, podkreślam dla nas wszystkich życzenia, to nie rozpęta się kolejna pyskówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Ja nie pyskuje. Dla mnie jedyny Miedlar z Rybakiem we Wrocławiu jest incydentem. Jestem bardzo zadowolony z obchodów w skali kraju. Polacy pokazali jak potrafią świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi