haneczka019 Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Troche tu sennie sie zrobilo. Kto lubi swojski chlebek? Oooo ja cię kręceeee!!! Chcę to <ślina> <obłęd w oczach> . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 2 minuty temu, ilon napisał: Lece na Floryde w piatek. Wlasnie mialam mowic, zebyscie sie nie martwili o mnie, ale najprawdopodobniej bede poza zasiegiem lekko ponad 2 tygodnie Masz zamiar dac sie zjesc rekinom juz pierwszego dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 9 minut temu, haneczka019 napisał: Oooo ja cię kręceeee!!! Chcę to <ślina> <obłęd w oczach> . Srednio co trzy, cztery tygodnie swiezy wypiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Dnia 12.11.2018 o 21:34, haneczka019 napisał: Jak ktoś ma możliwość oglądać, to na kanale Polsat leci bardzo dobry dokument "Niepodległość" . Tez polecam, jest juz dostepny w HD na You Tube'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) 38 minut temu, rzecze1 napisał: Tez polecam, jest juz dostepny w HD na You Tube'ie. nie znalazlem... a chetnie bym popatrzyl bo sie nudze w pracy. edit: juz znalazlem. Gdyby ktos mial ochote obejrzec, prosze link: Edytowane 14 Listopada 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 A ja chciałabym powiedzieć, że dzisiaj dostałam job offer Po roku siedzenia w domu wracam na Kampus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Mola! Gratuluje! I oczywiscie prosze o wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 6 minut temu, mola napisał: A ja chciałabym powiedzieć, że dzisiaj dostałam job offer Po roku siedzenia w domu wracam na Kampus No i dobrze, co się będziesz opierdzielac! Mąż powinien auto zmienić na lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 11 minut temu, andyopole napisał: No i dobrze, co się będziesz opierdzielac! Mąż powinien auto zmienić na lepsze! Mąż to jeszcze będzie musiał we mnie zainwestować zanim co. Przecież ja nie mam się w co ubrać do roboty, w dresie przecież nie pójdę! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 8 minut temu, mola napisał: Mąż to jeszcze będzie musiał we mnie zainwestować zanim co. Przecież ja nie mam się w co ubrać do roboty, w dresie przecież nie pójdę! Oj tam, oj tam. Do paciowania i tejpowania dres może być jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi