haneczka019 Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 1 godzinę temu, andyopole napisał: Troche tu sennie sie zrobilo. Kto lubi swojski chlebek? Oooo ja cię kręceeee!!! Chcę to <ślina> <obłęd w oczach> . Cytuj
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 2 minuty temu, ilon napisał: Lece na Floryde w piatek. Wlasnie mialam mowic, zebyscie sie nie martwili o mnie, ale najprawdopodobniej bede poza zasiegiem lekko ponad 2 tygodnie Masz zamiar dac sie zjesc rekinom juz pierwszego dnia? Cytuj
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 9 minut temu, haneczka019 napisał: Oooo ja cię kręceeee!!! Chcę to <ślina> <obłęd w oczach> . Srednio co trzy, cztery tygodnie swiezy wypiek. Cytuj
rzecze1 Napisano 14 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 Dnia 12.11.2018 o 21:34, haneczka019 napisał: Jak ktoś ma możliwość oglądać, to na kanale Polsat leci bardzo dobry dokument "Niepodległość" . Tez polecam, jest juz dostepny w HD na You Tube'ie. Cytuj
andyopole Napisano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 14 Listopada 2018 (edytowane) 38 minut temu, rzecze1 napisał: Tez polecam, jest juz dostepny w HD na You Tube'ie. nie znalazlem... a chetnie bym popatrzyl bo sie nudze w pracy. edit: juz znalazlem. Gdyby ktos mial ochote obejrzec, prosze link: Edytowane 14 Listopada 2018 przez andyopole Cytuj
mola Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 A ja chciałabym powiedzieć, że dzisiaj dostałam job offer Po roku siedzenia w domu wracam na Kampus Cytuj
katlia Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 Mola! Gratuluje! I oczywiscie prosze o wrazenia. Cytuj
andyopole Napisano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 6 minut temu, mola napisał: A ja chciałabym powiedzieć, że dzisiaj dostałam job offer Po roku siedzenia w domu wracam na Kampus No i dobrze, co się będziesz opierdzielac! Mąż powinien auto zmienić na lepsze! Cytuj
mola Napisano 15 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 11 minut temu, andyopole napisał: No i dobrze, co się będziesz opierdzielac! Mąż powinien auto zmienić na lepsze! Mąż to jeszcze będzie musiał we mnie zainwestować zanim co. Przecież ja nie mam się w co ubrać do roboty, w dresie przecież nie pójdę! 1 1 Cytuj
andyopole Napisano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2018 8 minut temu, mola napisał: Mąż to jeszcze będzie musiał we mnie zainwestować zanim co. Przecież ja nie mam się w co ubrać do roboty, w dresie przecież nie pójdę! Oj tam, oj tam. Do paciowania i tejpowania dres może być jak najbardziej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi