pelasia Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 @Xarthisius aż ślinka leci. Wyglądają przepysznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Wczoraj zjadłem jednego, pod przymusem. Bo paczek zjadam jeden rocznie, dla tradycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 @Xarthisius o boziu, wyslij mi prosze to co zostanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 2 minutes ago, ilon said: @Xarthisius o boziu, wyslij mi prosze to co zostanie! Od usmazenia do zjedzenia minelo mniej niz pare godzin. Tylko wspomnienia zostaly. A to i tak juz druga tura (w sobote) byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Kurcze zrobilabym takie paczusie ale bym pozniej je wszystkie pewnie wszamala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 34 minuty temu, ilon napisał: Kurcze zrobilabym takie paczusie ale bym pozniej je wszystkie pewnie wszamala. Dlatego my zaraz po usmażeniu rozwozimy po znajomych z okolicy sobie zostawiając rozsądne ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 6 minut temu, mola napisał: Dlatego my zaraz po usmażeniu rozwozimy po znajomych z okolicy sobie zostawiając rozsądne ilości Ale cóż począć gdy ktoś ma słabą silną wolę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 1 minutę temu, andyopole napisał: Ale cóż począć gdy ktoś ma słabą silną wolę? To zostaje dziękować, że tłusty czwartek tylko raz w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 2 godziny temu, jkb napisał: My co roku kupujemy w Meijer, sa OK ale do prawdziwych paczkow im daleko. Najlepsze sa domowej roboty Te z Meijera są okropne nijak się mają do prawdziwych pączków. Ja właśnie kupiłam swiezutkie z polsko-amerykanskiej piekarni: z różą, powidłami śliwkowymi i morelą. Chyba nie wytrzymam do jutra i dziś zjem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Ponieważ mój wątek w Tematach związanych z poszczególnymi stanami nie doczekał się odpowiedzi, postanowiłam napisać tutaj Czy ktoś z Was zwiedzał Biały Dom i starał się o to przez członka Kongresu? Czy możecie polecić jakiegoś fajnego kongresmana lub kongresmankę? W piątek otwiera mi się 90-dniowe okienko starania się o wejściówki do Pentagonu i Białego Domu, a o tę drugą trzeba się starać za pośrednictwem członka Kongresu. Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi