ilon Napisano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2019 Dnia 21.03.2019 o 22:00, andyopole napisał: Daleko to pojęcie względne, ile masz mil? Nadal sprzedajesz gwintowki czy inną branża? Ten tydzien dojezdzalam codziennie ponad 150km w jedna strone. Bez korkow 1:40h. Wczoraj bylo najgorzej - w oby dwie strony po 2.5h. W srode mialam szkolenie w DC a potem jechalam odebrac klucze - lekko ponad godzinke zajelo mi przejechanie 20km. Na szczescie jutro z rana przeprowadzka i znowu bede miala blisko do roboty. Te jazdy to nie dla mnie, chociaz posluchalam troche podcastow. Macie jakies fajne kanaly ktore sluchacie? Poleccie cos - wkrecilam sie. Zmienilam branze Andy. Koniec z bronia, chociaz na dzien dzisiejszy juz wiem, ze takiego spokoju to ja nigdzie nie bede miala. Praca w ksiegowosci, ale znacznie wiecej niz w ostatniej pracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Wymieniłem dziś klocki i tarcze przednie w moim jezdzidle. Miałem nosa bo w środę kupiłem zestaw części a w piątek wracając z pracy usłyszałem dzwiek zelaza po zelazie. Okazalo sie jedna z gumowych osłon na slizgaczu byla uszkodzona, slizgacz zatarty i zrabalo mi nadprogramowo jeden z klockow. Gdyby nie to zatarcie to stan zuzycia klockow w prawym kole wskazywal ze moglbym spokojnie zrobic jeszcze z 15k mil. Od ostatniej wymiany klocków (tylko) zrobilem 72k mil co na dosc ciezka kobyle i tak jest niezlym wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Dnia 22.03.2019 o 21:53, ilon napisał: Ten tydzien dojezdzalam codziennie ponad 150km w jedna strone. Bez korkow 1:40h. Wczoraj bylo najgorzej - w oby dwie strony po 2.5h. W srode mialam szkolenie w DC a potem jechalam odebrac klucze - lekko ponad godzinke zajelo mi przejechanie 20km. Na szczescie jutro z rana przeprowadzka i znowu bede miala blisko do roboty. Te jazdy to nie dla mnie, chociaz posluchalam troche podcastow. Macie jakies fajne kanaly ktore sluchacie? Poleccie cos - wkrecilam sie. Zmienilam branze Andy. Koniec z bronia, chociaz na dzien dzisiejszy juz wiem, ze takiego spokoju to ja nigdzie nie bede miala. Praca w ksiegowosci, ale znacznie wiecej niz w ostatniej pracy. To co teraz można kupić w Twojej firmie? Rzeczy, uslugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 No to i ja sie chwale: wlasnie dostalam prace ciesze sie jak nie wiem Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 14 minut temu, Patipitts napisał: No to i ja sie chwale: wlasnie dostalam prace ciesze sie jak nie wiem Hurra! Gratulujemy. You go girl! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Hurra! Gratulujemy. You go girl! Dziekuje juz moge Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Godzinę temu, Patipitts napisał: No to i ja sie chwale: wlasnie dostalam prace ciesze sie jak nie wiem Gratulacje Pati! Wyczekana, będzie najlepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Gratulacje Pati! Wyczekana, będzie najlepsza . Dziekuje oj tak, bardzo wyczekana ale warto bylo czekac bo bede robic cos co chcialam Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 1 godzinę temu, Patipitts napisał: No to i ja sie chwale: wlasnie dostalam prace ciesze sie jak nie wiem Sent from my iPhone using Tapatalk Gratuluję i tradycyjnie o pracę zapytam za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2019 Gratuluję i tradycyjnie o pracę zapytam za rok. Dziekuje Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi