Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Xarthisius napisał:

To SPAM jest drogi Adminie, do usuniecia ;) widziales zeby @mcpear sie tu po angielsku udzielal? Nie mowiac o tym, ze google translate na polski az w oczy kluje.

Spam, owszem, ale ja do sprzatania to nie za bardzo. ;)

Zreszta co to za reklama? Usluga, ktora od dawna oferuja wszyscy przewoznicy. Nawet kontener moge obserwowac, ktory z NY podaza do mojej firmy. Ciekawostka: kontener pokonuje Atlantyk statkiem w dwa tygodnie ale zeby przebyc droge z East Coast do Oregonu potrzebuje miesiac i juz widze ze nawet w tym czasie sie nie wyrobi.

2 hours ago, andyopole said:

Spam, owszem, ale ja do sprzatania to nie za bardzo. ;)

Zreszta co to za reklama? Usluga, ktora od dawna oferuja wszyscy przewoznicy. Nawet kontener moge obserwowac, ktory z NY podaza do mojej firmy. Ciekawostka: kontener pokonuje Atlantyk statkiem w dwa tygodnie ale zeby przebyc droge z East Coast do Oregonu potrzebuje miesiac i juz widze ze nawet w tym czasie sie nie wyrobi.

Nie klikalem i nie patrzylem. Czesto w takich linkach nie chodzi o to co jest na stronie, tylko o to co taka strona jest Ci w stanie "podrzucic" jak tam wejdziesz. Potem sie moze okazac, ze Ty sledzisz paczki, a autor strony sledzi Twoje konto w banku ;-)

Godzinę temu, Xarthisius napisał:

Nie klikalem i nie patrzylem. Czesto w takich linkach nie chodzi o to co jest na stronie, tylko o to co taka strona jest Ci w stanie "podrzucic" jak tam wejdziesz. Potem sie moze okazac, ze Ty sledzisz paczki, a autor strony sledzi Twoje konto w banku ;-)

Sluszna uwaga. Proponuje wystapic o angaz Admina.

Witam, posiadam na sprzedaż numer CGI do zarezerwowania spotkania z konsulem. Sprzedam taniej, kod ważny jest do 31.03.2019r. Jeżeli ktoś z terenu Podlasia jestem w stanie dostarczyć go osobiście. Zmiana planów a szkoda żeby to się zmarnowało cena do ustalenia pilny temat. !! Chodzi o opłatę za wzniosek DS 160 

Dnia 28.03.2019 o 14:56, Patipitts napisał:

@kzielu odpalilam turbotaxa i wszystko pieknie wypelnilam sama :) i nic nie musze doplacac wiec spoko, jedynie ME state refund musze poczta wyslac, reszta poszla elektronicznie. Sama sie zdziwilam ze to takie proste ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Naprawdę ten TurboTax taking latwy w obsłudze? Mój mąż i jego rodzice zawsze korzystają z pomocy księgowej, dlatego myślałam że to jakaś skomplikowana procedura. Wczoraj spytałam męża, czy kiedykolwiek próbował wypełniać to sam, on na to że nie, po prostu uznał, że jest to trudne. W przyszłym roku chyba się pokusze o wypełnienie tego samodzielnie, zamiast płacenie $100 księgowej.

Naprawdę ten TurboTax taking latwy w obsłudze? Mój mąż i jego rodzice zawsze korzystają z pomocy księgowej, dlatego myślałam że to jakaś skomplikowana procedura. Wczoraj spytałam męża, czy kiedykolwiek próbował wypełniać to sam, on na to że nie, po prostu uznał, że jest to trudne. W przyszłym roku chyba się pokusze o wypełnienie tego samodzielnie, zamiast płacenie $100 księgowej.

Moj maz tez co roku nosil do ksiegowej. Ale ksiegowa sie przeniosla z biurem, nie wiadomo gdzie jest bo miala sporo problemow po huraganie i szwagierka zaproponowala ze mezowi wypelni. A ja swoje sprobowalam sama ;) bardzo latwo, ja zrobilam to na telefonie po sciagnieciu apki. Mozna zeskanowac swoje id, W2 i wszystkie Dane wlasciwie ci sie automatycznie laduja. Jedyne na co najwiecej czasu schodzi to odpowiadanie na rozne pytania (tak zeby moc sobie cod od podatku odliczyc). U mnie troche dluzej bo bylam seasonal reasident w innym stanie. Ale I tak bardzo latwo ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk