mola Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 57 minut temu, pepeaz napisał: Jezeli jest to sypialnia albo living room to wylacznik kontroluje gniazdko, a wlasciwie polowe gniazdka sprawdz gore i dol. Wiemy, sprawdziliśmy i górę, i dół. Może jak włączamy/wyłączmy to sąsiad zachodzi w głowę co mu tak w kuchni światło mryga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2019 typowa usterka -ten kto zakladal gniazdko nie usunoł jumpera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Zagadek budowlanych ciag dalszy... Mamy na korytarzu cos co wyglada jak brzydka lampa. Dzisiaj zdjalem klosz i zwatpilem. Mam wrazenie, ze to jakis historyczny dzwonek do drzwi? Czy ktos widzial takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Tak jak mówisz. Na drugim zdjęciu widać dwa elektromagnesy, które uderzają w szynę po lewej stronie, pionowo. Ona daje dźwięk gongi. Mam podobny tylko nie zakryte takim fikusnym kloszem lecz zwykłym plastikowym reklam. Też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 24 minutes ago, andyopole said: Tak jak mówisz. Na drugim zdjęciu widać dwa elektromagnesy, które uderzają w szynę po lewej stronie, pionowo. Ona daje dźwięk gongi. Mam podobny tylko nie zakryte takim fikusnym kloszem lecz zwykłym plastikowym reklam. Też nie działa. Moze poprzedni wlasciciele nam go odlaczyli, bo wygrywana melodia nie oddawala ich pogladow politycznych. Nasz dzialajacy dzwonek wygrywa "Dixie's Land"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2019 Mój nie jest popsuty tylko się "zastał" od nieużywania. Zawsze jak mam goscia zamiast go zatrudnic do przyciskania przycisku w celu rozruszania to pijemy wódkę albo zajmujemy sie prokreacją, w zależności od płci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Co to tak cicho panie i panowie? Jakie plany na weekend, chwalic mi sie tu prosze! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Moj syn jutro ma graduation Nie moge uwierzyc ze kolejny syn idzie na studia i jest w zasadzie dorosly... ech, czas leci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Leci leci! Ja rok temu to w Polsce bylam, mam wrazenie jakby to bylo wczoraj. A ja jakis czas temu poznalam troszke przez przypadek jedna dziewczyne z Niemiec i postanowilysmy sie razem wprowadzic. Nie jako para, nie myslcie sobie ze Virginia tak bardzo zmienila moje zycie. Tylko wspollokatorki. Wiec pod koniec czerwca sie przeprowadzam. Blizej pracy i jeszcze blizej DC. Moje godziny pracy czasem wymykaja sie spod kontroli, wiec poza innymi czynnikami bedzie calkiem milo zaoszczedzic z 30 minut na dojazdach, a moze nawet za jakis czas sprzedac moje auto. BTW oficjalnie kilka dni temu przerejstrowalam samochod, ale ile mialam przygod po drodze! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Maja 2019 Gratulacje Jackie i ilon:) fajnie jak pewne etapy w zyciu sie zamykaja, inne otwieraja itp Ja w koncu tez mam swoje wlasne auto, konto w banku, karte kredytowa, w koncu zaczynam jakos bardziej czuc sie tu u siebie za to moj wyjazd lipcowy do Polski stoi pod znakiem zapytania, ale to narazie nie bede nic gadac bo jeszcze roznie moze byc. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi