andyopole Napisano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 @ilon Pod koniec sierpnia. Cale szesc godzin! Mam przesiadke na lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 1 godzinę temu, andyopole napisał: @ilon Pod koniec sierpnia. Cale szesc godzin! Mam przesiadke na lotnisku. Na ktorym? Ja z okna widze DCA to moze gdzies cie zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 4 minuty temu, ilon napisał: Na ktorym? Ja z okna widze DCA to moze gdzies cie zobacze. Dobre pytanie, zaraz sprawdze. Tam mnie jeszcze nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 No to napisz mi predko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Juz pisze. POWOLI! "Jem przeciez". Lunch jest. Niestety Dulles, IAD Niestety srodek tygodnia, wtorek, Aug 27 ale za to cale 6 godzin. Od 16 do 22. Czyli 4pm-10 pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2019 Wlasnie otrzymalem informacje ze dzis zmarl Grzegorz Rewers, niezapomniany saksofonista z pierwszego skladu zespolu Mr Zoob. Przez ostatnich kilka lat mieszkalismy w niedalekim sasiedztwie. Pozostanie w mojej pamieci jako zawsze usmiechniety, pogodny, zyczliwy dla wszytkich kolega. Nigdy nie zapomne tez znakomitych stekow,ktorych u niego mialem przyjemnosc probowac wielokrotnie. Wyrazy wspolczucia dla zony i corek. https://video.search.yahoo.com/search/video?fr=yo-yhp-ch&p=mr+zoob+-+m%C3%B3j+jest+ten+kawa%C5%82ek+pod%C5%82ogi#id=2&vid=8acf88c9bd59ef3f463184135f469385&action=click Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Dla fanow IT. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 31 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 39 minut temu, andyopole napisał: Dla fanow IT. Nic nie widzę a jestem fanem IT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 Teraz, Jackie napisał: Nic nie widzę a jestem fanem IT No wlasnie chodzi o to ze nic nie widzisz… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Co sie dzieje z tymi strzelaninami wszedzie? Az strach tv lub neta wlaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi