ilon Napisano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2017 Ja mialam 45 na przesiadke i tez dalam rade. Mieli osobe z personelu ktora wylapywala ludzi na ten lot do NY i wszyscy odprawiali sie bez kolejki. Wiec bedzie OK
Gość Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 Hej Podpinam sie pod temat bo mam podobne pytanie, mianowicie lece do LA 1go lutego i zastanawiam sie pomiedzy wyborem biletu z jednym transferem w Paryzu (ale tam jest tylko 1:15h na przesiadke) a miedzy lotem z dwoma transferami w Amsterdamie i Seattle gdzie mam juz srednio po 2h na kazdym z tych lotnisk. Co myslicie? Pozdrawiam
aniala Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2017 Podpinam się pod podpięcie pod temat Co myślicie o godzinie na przesiadkę we Frankfurcie? Ostatnio, kiedy leciałam, przeszłam raz dwa, ale nie natrafiłam nigdzie na kolejki. / proszę o usunięcie postu, właśnie znalazłam cały temat, w którym ktoś zadał identyczne pytanie
rzecze1 Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Dnia 18/01/2017 o 06:11, Kamla napisał: Hej Podpinam sie pod temat bo mam podobne pytanie, mianowicie lece do LA 1go lutego i zastanawiam sie pomiedzy wyborem biletu z jednym transferem w Paryzu (ale tam jest tylko 1:15h na przesiadke) a miedzy lotem z dwoma transferami w Amsterdamie i Seattle gdzie mam juz srednio po 2h na kazdym z tych lotnisk. Co myslicie? Pozdrawiam Jeżeli nie palisz, nie masz statusu z dostepem do business lounge i nie zbierasz mil to absolutnie bierz z jedna przesiadka. Jak juz wielokrotnie ludzie pisali - nie ma sie czym przejmowac. Jesli sie spoznisz to polecisz za darmo nastepnym, a jesli w rezultacie dolecisz do celu z opoznieniem 3 godzinnym to i czesto jeszcze 600 euro do kieszeni wpadnie!
kzielu Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 19 Stycznia 2017 Dnia 1/18/2017 o 09:11, Kamla napisał: Hej Podpinam sie pod temat bo mam podobne pytanie, mianowicie lece do LA 1go lutego i zastanawiam sie pomiedzy wyborem biletu z jednym transferem w Paryzu (ale tam jest tylko 1:15h na przesiadke) a miedzy lotem z dwoma transferami w Amsterdamie i Seattle gdzie mam juz srednio po 2h na kazdym z tych lotnisk. Co myslicie? Pozdrawiam Na CDG obecnie (pomijajac okolice jakis zamachow) 1h15min spokojnie starcza - szczegolnie przy skrocie z terminalu 2F (skad sie przylatuje z WAW) do 2E (skad wiekszosc lotow do US odlatuje).
aniala Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2017 A co myślicie o tym vs tym? Wolałabym chyba 2 przesiadki z krótszym czasem oczekiwania, niż czekać ponad 5h. Ale pytanie, czy wszędzie zdążę? Co w ogóle o tym sądzicie? Bo na godzinę we Frankfurcie to jestem już skazana.
Amy Napisano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2017 Leciala, Air Canada i nie polecam, ledwo zdazylam zeby sie przesiasc, bo za kazdym razem samolot byl opozniony. jak dla mnie jedyny wybor to tylko Lufthansa z jedna przesiadka, nigdy nie bylo opoznien loty zawsze wspominam milo.
olmeca Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Wracałem w zimie tym lotem do Frankfurtu z Toronto - był o czasie i jeszcze miałem sporo miejsca na wyciągnięcie się na dwóch fotelach. Lot nie opóźniony i wszystko przebiegło bez problemu, po za wizytą na lotnisku we Frankfurcie
pelasia Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Ja tez lecialam AirCanada do Franfkurtu ( z Montréalu ), jeden z lepszych lotów jaki pamietam, pol samolotu puste i każdy miał siedzenie wokół siebie wolne. Samolot był na czas. Miałam chyba pare h na przesiadke i pamietam szło dość sprawnie ale jesli jest długa kolejka to mogę sobie wyobrazić, ze to wszystko moze sie zablokować i 1h moze byc mało.
aniala Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2017 Dzięki za odpowiedzi. Wszystkie są dla mnie cenne, bo kuszą mnie te dwie przesiadki- krótszy czas oczekiwania, a i taniej to wychodzi (ale nie dużo). Tylko nie chciałabym ryzykować jeszcze dłuższym czekaniem niż to 5h, jeśli gdzieś nie zdążę. Jest jeszcze jedna taka sama opcja, jak przez Toronto- tylko przez Heathrow, przesiadka 1h 25 min, wszystko Lufthansa. @olmeca co wydarzyło się we Frankfurcie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.