ilya_ Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 25 minut temu, KaeR napisał: Az się wzruszyłem z uwagi na troskę. :-D Nie mogę spać po nocach. Zawsze marzyłem o wyjeździe do USA. wiesz o tym, ze na swiecie, moze i w PL sa ludzie, ktorzy po tych nocach nie spia bo loteria...
KaeR Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 1 minutę temu, ilya_ napisał: wiesz o tym, ze na swiecie, moze i w PL sa ludzie, ktorzy po tych nocach nie spia bo loteria... Ja mam za dużo innych powodów, które powodują u mnie bezsenność, żeby się przejmować czymś co ma mniejsze prawdopodobieństwo niż, że zadzwoni do mnie modelka Victoria Secret.
monk Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 12 minut temu, szaman napisał: to jak tam ludu , odliczamy już? Odliczamy !!
ilya_ Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 i tak Was Trump nie wylosuje - glupcy !
monk Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 2 minuty temu, ilya_ napisał: i tak Was Trump nie wylosuje - glupcy ! Widzę , że z Ciebie to niezły prorok może będziesz wróżył za pieniądze ?
oss Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 17 godzin temu, KaeR napisał: Zawsze marzyłem o wyjeździe do USA.
szaman Napisano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2017 no więc uwaga uwaga ..... pozostało jeszcze 8 dni !!! Powodzenia ludziska
motorolnik Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Dnia 4/20/2017 o 19:18, maciopa napisał: osoba o tak niskiej ilości płatnego urlopu. Aż wygrzebałem materiały które dostałem razem z ofertą pracy z NIH. Z "Employee Benefit Programs" (pracodawca federalny) Cytuj Vacation Accrual Schedule (pierwszy wiersz) Years of Elligible Full-Time Work: 1-5 Years | Vacation Days Each Year: 10 Days | Vacation Days Accued Each Month: 0.83 Więc 10 dni urlopu rocznie to miejscami norma. Co więcej, pamiętam jak dziś jak gość mi przez telefon tłumaczył, że pracownicy federalni mają lepiej bo mają dodatkowo w kalendarzu kilka świąt więcej z dniami wolnymi niż zwykły pracownik private-sector.
magdziurek Napisano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2017 Hej! To zalczynamy odliczanie ! Ja nawet wydrukowalam sobie flage amerykanska z dopiskiem : Your application has been selected. Zgodnie z prawem przyciagania powinno zadzialac Hehe Tymczasem (po ogloszeniu wynikow) w celach turystycznych wybieramy sie na 2 tygodnie na zachodnie wybrzeze. Start Las Vegas a konczymy w San Francisco Korci mnie zeby sprawdzic wynik w USA, ale pewnie i tak to nie ma znaczenia, a nie wytrzymam, zeby tyle czekac.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.