motorolnik Napisano 19 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 Gdyby ktoś z rezydentów chciał emigrować do Texasu: #dobrazmiana "Judge welcomes new legal immigrants to America with lecture telling them to leave the country if they don't like Donald Trump."http://www.khou.com/news/local/texas/federal-judge-if-you-dont-like-trump-you-should-go-to-another-country/353661108
KaeR Napisano 19 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2016 44 minuty temu, motorolnik napisał: Gdyby ktoś z rezydentów chciał emigrować do Texasu: #dobrazmiana "Judge welcomes new legal immigrants to America with lecture telling them to leave the country if they don't like Donald Trump."http://www.khou.com/news/local/texas/federal-judge-if-you-dont-like-trump-you-should-go-to-another-country/353661108 Zaraz Ci ktos (wiemy kto) wyciagnie kontr wideo.
Joanna30 Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 10 godzin temu, motorolnik napisał: Gdyby ktoś z rezydentów chciał emigrować do Texasu: #dobrazmiana "Judge welcomes new legal immigrants to America with lecture telling them to leave the country if they don't like Donald Trump."http://www.khou.com/news/local/texas/federal-judge-if-you-dont-like-trump-you-should-go-to-another-country/353661108 Kurcze, a myślałam, że posłanki Pieluchy nikt nie pobije z pomysłami deportacji
pelasia Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 Co sie na tym swiecie dzieje.... Ja chyba na dziecko sie nigdy nie zdecyduje
katlia Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 33 minuty temu, pelasia napisał: Co sie na tym swiecie dzieje.... Ja chyba na dziecko sie nigdy nie zdecyduje Pelasiu, mieszkasz w niebieskim stanie... wiec moze jedak?
pelasia Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2016 43 minuty temu, katlia napisał: Pelasiu, mieszkasz w niebieskim stanie... wiec moze jedak? Jedyne szczęście w tym całym nieszczęściu!
jkb Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2016 On to chyba wita nowych obywateli, nie?
Misuzu Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 Czytając temat to ja zaczynam trzasc portkami nad moją juz ponad 7 miesięczna sprawa waivera I-751 i ze trumpo sobie wymyśli ze tacy, mimo że wszystko zrobili legalnie, zarabiaja na siebie, będą musieli wiac. Chcoiaz w jego planie nie ma nic o tego typu drodze do karty zielonej wiec może po prostu jest to zwykła panika osoby w procesie... Ja uważam że nie powinno się wyrzucać tych którzy ciezko pracują i nie łamią prawa. Ludzie nawet nielegalnie którzy żyją tu latami mają swoje życie i powrót do ich własnego kraju to jak powrót do obcego i zajlimattzowanie się a wielu jest w usa date go ze w swoim kraju nie czują się dobrze z wielu powodow.
sly6 Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 24 Listopada 2016 Misuzu a teraz masz w porządku sprawę później masz obywatelstwo i interesujesz się innymi? W większości osób mam ok to innym mowie NIE dlatego nie ma prostych rozwiązań bo jesli Tobie się udalo i uwierzyli Ci to czemu nie komuś innemu i nie mnie? Chociaż mają dokumenty oraz serce które pokazują ze będą ok i dadzą coś temu Państwu i społeczeństwu.
kzielu Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Biorąc pod uwagę że gościu z OSU był z Somalii (więc "muslim" bez względu na to jaką religię rzeczywiście wyznawał) i był LPR mam dość poważne obawy że to tylko przyspieszy radykalne ruchy Trumpa w kwestii imigracji. (Pierwsze info pewnie dziś nad ranem jak mu pozwolą się dorwać do konta Twitterowego).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.