Skocz do zawartości

Donald Trump a polityka imigracyjna. (Szczegolowy plan)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
44 minuty temu, motorolnik napisał:

Gdyby ktoś z rezydentów chciał emigrować do Texasu: #dobrazmiana

"Judge welcomes new legal immigrants to America with lecture telling them to leave the country if they don't like Donald Trump."
http://www.khou.com/news/local/texas/federal-judge-if-you-dont-like-trump-you-should-go-to-another-country/353661108

Zaraz Ci ktos (wiemy kto) wyciagnie kontr wideo. :D

Napisano
10 godzin temu, motorolnik napisał:

Gdyby ktoś z rezydentów chciał emigrować do Texasu: #dobrazmiana

"Judge welcomes new legal immigrants to America with lecture telling them to leave the country if they don't like Donald Trump."
http://www.khou.com/news/local/texas/federal-judge-if-you-dont-like-trump-you-should-go-to-another-country/353661108

Kurcze, a myślałam, że posłanki Pieluchy nikt nie pobije z pomysłami deportacji :P

Napisano
33 minuty temu, pelasia napisał:

Co sie na tym swiecie dzieje.... Ja chyba na dziecko sie nigdy nie zdecyduje :blink::blink::blink:

Pelasiu, mieszkasz w niebieskim stanie... wiec moze jedak?

Napisano

Czytając temat to ja zaczynam trzasc portkami nad moją juz ponad 7 miesięczna sprawa waivera I-751 i ze trumpo sobie wymyśli ze tacy, mimo że wszystko zrobili legalnie, zarabiaja na siebie, będą musieli wiac. Chcoiaz w jego planie nie ma nic o tego typu drodze do karty zielonej wiec może po prostu jest to zwykła panika osoby w procesie...

Ja uważam że nie powinno się wyrzucać tych którzy ciezko pracują i nie łamią prawa. Ludzie nawet nielegalnie którzy żyją tu latami mają swoje życie i powrót do ich własnego kraju to jak powrót do obcego i zajlimattzowanie się a wielu jest w usa date go ze w swoim kraju nie czują się dobrze z wielu powodow. 

Napisano

Misuzu a teraz masz w porządku sprawę później masz obywatelstwo i interesujesz się innymi? W większości osób mam ok to innym mowie NIE dlatego nie ma prostych rozwiązań bo jesli Tobie się udalo i uwierzyli Ci to czemu nie komuś innemu i nie mnie? Chociaż mają dokumenty oraz serce które pokazują ze będą ok i dadzą coś temu Państwu i społeczeństwu.

Napisano

Biorąc pod uwagę że gościu z OSU był z Somalii (więc "muslim" bez względu na to jaką religię rzeczywiście wyznawał) i był LPR mam dość poważne obawy że to tylko przyspieszy radykalne ruchy Trumpa w kwestii imigracji.

(Pierwsze info pewnie dziś nad ranem jak mu pozwolą się dorwać do konta Twitterowego).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...