RobertNYc Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Teraz, rafal77 napisał: Ciężko o pocieszenie gdy ktos cię odrzuca bez powodów albo może dlatego że bialy jestem Przynajmniej ja nie rzucam epitetami pod twoim adresem jak niektórzy tu.
rafal77 Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 5 minut temu, RobertNYc napisał: Przynajmniej ja nie rzucam epitetami pod twoim adresem jak niektórzy tu. No tak wiem o tym i doceniam
sly6 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 a widzisz w danej osobie człowieka czy kolor skóry?jak po kolorze skóry to ile białych nie ufa białemu a patrzą jak na człowieka któremu sie ufa lub tez nie a jak nie to wiele w zyciu usłyszysz nie ...
Jackie Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 35 minut temu, rafal77 napisał: Ciężko o pocieszenie gdy ktos cię odrzuca bez powodów albo może dlatego że bialy jestem Nie wiem czy śmiać się czy płakać.
Lx13 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Ale jak to bez powodów? Przecież ci napisała dlaczego wizy nie dostałeś, przeczytaj sobie i zrozumiesz. A co to za dobry samochód masz? Passeratti? Moze ci z zazdrości nie dała lub przeciwdziała odpływowi kwiata młodzieży polskiej do innych krajów?
Joanna30 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Może pozwiedzaj trochę innych krajów i dopiero potem pojaw się w ambasadzie USA.
pelasia Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Takiemu to nic nie pomoze, jesli nie nauczy sie tolerancji, akceptacji i szacunku do innych osob bez wzgledu na kolor skory, to nadal bedzie sie wozic swoim "fajnym" samochodem po polskich drogach.
ilon Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 6 godzin temu, rafal77 napisał: co ciekawe mam niezly samochod , mam mieszkanie wlasnosciowe , Gratulacje Btw, jak rozmiawiales przy tym okienku tak jak nam to tutaj opisales, to sie nie dziwie, ze wiza nie zostala przyznana.
rafal77 Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 46 minut temu, ilon napisał: Gratulacje Btw, jak rozmiawiales przy tym okienku tak jak nam to tutaj opisales, to sie nie dziwie, ze wiza nie zostala przyznana. Odpowiadalem normalnie na pytania jesli chcesz wiedzieć
rafal77 Napisano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 1 godzinę temu, pelasia napisał: Takiemu to nic nie pomoze, jesli nie nauczy sie tolerancji, akceptacji i szacunku do innych osob bez wzgledu na kolor skory, to nadal bedzie sie wozic swoim "fajnym" samochodem po polskich drogach. Ja mam szacunek do ludzi jeśli chcesz wiedzieć . Tylko w ambasadzie na każdego patrzą jak na kogoś kto chce uciec z Polski . Patrzą na cb z góry i rozmawiajo z pogardą i wyższością . Bronisz tej kobiety wmawias mi że jestem rasisto i nie mam tolerancji ale powiedz mi czy w porządku jest gdy ktoś daje ci kartkę i mówi proszę sb przeczytać i ani przykro mi ani nic to chyba trochę nie okey
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.