Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 15:43, agatenka napisał: Niestety żadnych, a niektorzy mysla ze im bardziej wymyślne imię czy im bardziej skomplikowana pisownia tym lepiej. Wszyscy chcą być unique Rozwiń Pracowałam kiedyś z Unique Rodzice byli hippisami i ponadawali swoim dzieciom różne wymyślne imiona. Niestety, oprócz Unique nie pamiętam tych imion, ale zdaje się że "River" gdzieś się tam palętało. 1 Cytuj
andyopole Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 Jeden z naszych klientów w South Africa ma na imię Denis. Zawsze myślałem że to facet, tym bardziej ze maile pisał(a) zawsze tak bezplciowo. Cytuj
mcpear Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 17:06, Jackie napisał: Pracowałam kiedyś z Unique Rodzice byli hippisami i ponadawali swoim dzieciom różne wymyślne imiona. Niestety, oprócz Unique nie pamiętam tych imion, ale zdaje się że "River" gdzieś się tam palętało. Rozwiń Ja mam kumpla w firmie, którego rodzice hipisi byli zafascynowani komunizmem i dali mu na imię "Vladlen". Dziś na codzień używa "Barry" ma to w mailu i tak na siebie mówi i tak się przedstawia, a jego legalne imię jest tylko przedmiotem dowcipów przy piwie 1 Cytuj
katlia Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Berkeley w latach 70tych i 80tych bylo ciekawym miejscem na imiona. Znalam Eros'a, znalam Max Laser'a, znalam Sequoia. Ten ostatni to chlopak. Byl tez znany bogacz w Oklahomie, z nazwiskiem Hogg. Mial dwie corki: Ima i Ura. Jest tez ktos z rodziny Lear (tej od prywatnych jet'ow) ktory dal corce na imie Crystal a na drugie Shanda. Zlozcie. (Przynajmniej te ostatnie przyklady to zamoznych ludzi. Jak sie ma pieniadze to mozna jeszcze przezyc taka hanbe ) Edytowane 16 Lipca 2021 przez katlia 2 Cytuj
Xarthisius Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 Sequoia to calkiem popularne imie caly czas. Baza danych SSA pokazuje calkiem sporo, ale fakt prawie 8-10 razy wiecej dziewczynek, niz chlopcow. Cytuj
Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 Przypomniało mi się że kiedy byłam jeszcze CNA pracowałam z dziewczyną która nazwała swojego syna J'Qen. Czyta się "zia'kłen" Urban legends o La-a (Ladasha) nie będę to rozsiewać Podobnie jak historii o Orangejello i Lemonjello. Cytuj
motorolnik Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 Z nazwisk które warto znać jest Reality Winner. Cytuj
Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 21:37, motorolnik napisał: Z nazwisk które warto znać jest Reality Winner. Rozwiń Myślałam że to jaja ale https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_Winner Cytuj
katlia Napisano 17 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 19:43, Xarthisius napisał: Sequoia to calkiem popularne imie caly czas. Baza danych SSA pokazuje calkiem sporo, ale fakt prawie 8-10 razy wiecej dziewczynek, niz chlopcow. Rozwiń Teraz tak. Ale w 77tym roku 10cio latek z Sequoia na imie byl egzotyczny. Nawet jezeli nosil koszulke z Che Guevarra i nawet jezeli mieszkal w commune w Berkeley. Cytuj
katlia Napisano 17 Lipca 2021 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2021 W dniu 16.07.2021 o 22:08, Jackie napisał: Myślałam że to jaja ale https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_Winner Rozwiń Przynajmniej juz nie w ciupie... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi