Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 1 hour ago, agatenka said: Niestety żadnych, a niektorzy mysla ze im bardziej wymyślne imię czy im bardziej skomplikowana pisownia tym lepiej. Wszyscy chcą być unique Pracowałam kiedyś z Unique Rodzice byli hippisami i ponadawali swoim dzieciom różne wymyślne imiona. Niestety, oprócz Unique nie pamiętam tych imion, ale zdaje się że "River" gdzieś się tam palętało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Jeden z naszych klientów w South Africa ma na imię Denis. Zawsze myślałem że to facet, tym bardziej ze maile pisał(a) zawsze tak bezplciowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 34 minutes ago, Jackie said: Pracowałam kiedyś z Unique Rodzice byli hippisami i ponadawali swoim dzieciom różne wymyślne imiona. Niestety, oprócz Unique nie pamiętam tych imion, ale zdaje się że "River" gdzieś się tam palętało. Ja mam kumpla w firmie, którego rodzice hipisi byli zafascynowani komunizmem i dali mu na imię "Vladlen". Dziś na codzień używa "Barry" ma to w mailu i tak na siebie mówi i tak się przedstawia, a jego legalne imię jest tylko przedmiotem dowcipów przy piwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 (edytowane) Berkeley w latach 70tych i 80tych bylo ciekawym miejscem na imiona. Znalam Eros'a, znalam Max Laser'a, znalam Sequoia. Ten ostatni to chlopak. Byl tez znany bogacz w Oklahomie, z nazwiskiem Hogg. Mial dwie corki: Ima i Ura. Jest tez ktos z rodziny Lear (tej od prywatnych jet'ow) ktory dal corce na imie Crystal a na drugie Shanda. Zlozcie. (Przynajmniej te ostatnie przyklady to zamoznych ludzi. Jak sie ma pieniadze to mozna jeszcze przezyc taka hanbe ) Edytowane 16 Lipca 2021 przez katlia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Sequoia to calkiem popularne imie caly czas. Baza danych SSA pokazuje calkiem sporo, ale fakt prawie 8-10 razy wiecej dziewczynek, niz chlopcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Przypomniało mi się że kiedy byłam jeszcze CNA pracowałam z dziewczyną która nazwała swojego syna J'Qen. Czyta się "zia'kłen" Urban legends o La-a (Ladasha) nie będę to rozsiewać Podobnie jak historii o Orangejello i Lemonjello. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 Z nazwisk które warto znać jest Reality Winner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lipca 2021 30 minutes ago, motorolnik said: Z nazwisk które warto znać jest Reality Winner. Myślałam że to jaja ale https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_Winner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 8 hours ago, Xarthisius said: Sequoia to calkiem popularne imie caly czas. Baza danych SSA pokazuje calkiem sporo, ale fakt prawie 8-10 razy wiecej dziewczynek, niz chlopcow. Teraz tak. Ale w 77tym roku 10cio latek z Sequoia na imie byl egzotyczny. Nawet jezeli nosil koszulke z Che Guevarra i nawet jezeli mieszkal w commune w Berkeley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 17 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2021 6 hours ago, Jackie said: Myślałam że to jaja ale https://en.wikipedia.org/wiki/Reality_Winner Przynajmniej juz nie w ciupie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi