Xarthisius Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 16 minutes ago, kzielu said: (moj return to jest polowa tego co w zeszlym roku ($9k vs. $4.5k) z tym ze ja sie nie ludzilem ze obnizka podatkow ma cokolwiek wspolnego z obnizka). A uwzgledniasz zmniejszony withholding? Iles miesiecy w FY18 miales wyzsza pensje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 17 minut temu, Xarthisius napisał: A uwzgledniasz zmniejszony withholding? Iles miesiecy w FY18 miales wyzsza pensje Uwzgledniam. Dostawalem $40 wiecej per paycheck czyli ~ $1k rocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Czy prawie $2k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 (edytowane) 3 godziny temu, cee napisał: Ja pytam o wasze odczucia, nie cnn czy fox. Zenada, pelna klamstw albo przesadzonych "faktow" przez bezwstydnego czlowieka ktory chce zjednoczyc kraj przez nienawisc i propagande. Stary, ohydny bialy facet ktory nie ma pojecia o realiach zycia normalnych Amerykanow. Jedyne co bylo dobre to dzieciak z nazwiskiem Trump ktory zasnal i super reakcje Nancy Pelosi, ktora mi sie z dnia na dzien bardziej podoba :))) Edytowane 6 Lutego 2019 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 2 godziny temu, kzielu napisał: Tak przy okazji - zabawnie sie czyta posty / tweety ludzi ktorzy zlozyli tax return i mysleli ze na serio "tax cut" oznaczal obnizke ich podatkow My jeszcze nie policzylismy... az sie boje. Trojka moich znajomych zaplacila wiecej podatkow w tym roku niz 2 lata temu bez zmiany w pensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 2 godziny temu, cee napisał: Czy prawie $2k? No nie - _return_ jest cały czas $4.5k a wliczając mniejszy withholding cały czas nijak to nie jest obniżka podatków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 4 godziny temu, kzielu napisał: (moj return to jest polowa tego co w zeszlym roku ($9k vs. $4.5k) z tym ze ja sie nie ludzilem ze obnizka podatkow ma cokolwiek wspolnego z obnizka). Placisz tylko $4.5k w podatkach? Zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 57 minut temu, jkb napisał: Placisz tylko $4.5k w podatkach? Zazdroszcze Zwrotu dostal $4.5 vs $9.5 w ubiegłym roku. Tak to rozumiem. Dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 2 minuty temu, andyopole napisał: Zwrotu dostal $4.5 vs $9.5 w ubiegłym roku. Tak to rozumiem. Dobrze? Dokladnie. Podatku Federalnego to razem prawie $50k, do tego stanowe i lokalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2019 (edytowane) 6 godzin temu, kzielu napisał: Dokladnie. Podatku Federalnego to razem prawie $50k, do tego stanowe i lokalne... A to masz $4.5k refund, nie return Ja zawsze staram sie celowac w zerowy refund z lekka niedoplata. Edytowane 7 Lutego 2019 przez jkb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi