andyopole Napisano 23 Czerwca Zgłoś Napisano 23 Czerwca Nie jestem wybitnym znawca tematu ale czytalem gdzies ze za Bidena, wspolnie z UE wynegocjowano taki uklad z Iranem ze praktycznie caly ich nuclear industry byl pod calkowita kontrola. Gdy tylko nastal Trump w pierwszej kadencji niemal natychmiast ten uklad wypowiedzial. Cytuj
rzecze1 Napisano 24 Czerwca Zgłoś Napisano 24 Czerwca 17 hours ago, andyopole said: Nie jestem wybitnym znawca tematu ale czytalem gdzies ze za Bidena, wspolnie z UE wynegocjowano taki uklad z Iranem ze praktycznie caly ich nuclear industry byl pod calkowita kontrola. Gdy tylko nastal Trump w pierwszej kadencji niemal natychmiast ten uklad wypowiedzial. Tak właśnie jest. Koleś rozwiązuje problemy, które sam sobie w pierwszej kadencji stworzył tylko dlatego, że nie lubił Obamy. 2 Cytuj
rzecze1 Napisano 24 Czerwca Zgłoś Napisano 24 Czerwca Ale muszę przyznać, że raz na jakiś czas wie jak… to cut through the shite… Cytuj
mcpear Napisano 24 Czerwca Zgłoś Napisano 24 Czerwca Wszyscy ubiegający się o wizę F, M lub J muszą zmienić swoje wszystkie konta społecznościowe na publiczne. Cytuj
SuperTraveller Napisano 25 Czerwca Zgłoś Napisano 25 Czerwca A co w sytuacji kiedy ktoś nie ma konta na żadnej platformie społecznościowej? Cytuj
kenadams Napisano 25 Czerwca Zgłoś Napisano 25 Czerwca 9 minutes ago, SuperTraveller said: A co w sytuacji kiedy ktoś nie ma konta na żadnej platformie społecznościowej? To już samo z siebie podejrzane. Co próbujesz ukryć? Zakładam że lepiej też od razu założyć konto na Truth Social... Cytuj
SuperTraveller Napisano 26 Czerwca Zgłoś Napisano 26 Czerwca To co inni wywlekają na wierzch, czyli moje życie prywatne Cytuj
pelasia Napisano 27 Czerwca Zgłoś Napisano 27 Czerwca Ha ha, ode mnie nie będą chcieli, ale gdyby, to mogą brać. Ja jestem jedną z tych, co lubi mieć konto aby widzieć szaleństwa innych, ale sama nic nie postuje. Nie ma co przeglądać Cytuj
katlia Napisano 28 Czerwca Zgłoś Napisano 28 Czerwca 16 hours ago, pelasia said: Ha ha, ode mnie nie będą chcieli Ode mnie tez nie bo i tak wiedza co ja mysle 1 Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 12:17 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 12:17 Drodzy naturalizowani Forumowicze. Pamietacie jak zawsze marudze, zeby po naturalizacji sie zglosic do SSA i zupdateowac status imigracyjny? Po co? Po to: https://www.npr.org/2025/06/29/nx-s1-5409608/citizenship-trump-privacy-voting-database Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi