mcpear Napisano Niedziela o 03:13 Zgłoś Napisano Niedziela o 03:13 Do Turcji akurat paszport jest potrzebny Cytuj
mola Napisano Niedziela o 12:39 Zgłoś Napisano Niedziela o 12:39 9 godzin temu, mcpear napisał: Do Turcji akurat paszport jest potrzebny Nie jest wymagany, jeśli podróżujesz stricte turystycznie. Do Turcji można wjechać na podstawie ważnego dokumentu tożsamości tj. paszportu lub - jeśli w celu turystycznym lub tranzytowym - dowodu osobistego (aplikacja mObywatel nie jest akceptowana). https://www.gov.pl/web/turcja/porady-dla-podrozujacych-i-przebywajacych-w-turcji Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 16:39 Zgłoś Napisano Niedziela o 16:39 No to czuje się poinstruowany i mogę lecieć do Turcji. Ostatnio byłem w 1988 roku. Cytuj
rzecze1 Napisano Niedziela o 16:57 Zgłoś Napisano Niedziela o 16:57 (edytowane) 2 hours ago, mcpear said: Wow. Sorry. Zwracam honor No bother O Turcji to sam niedawno się dowiedziałem; wcześniej też myślałem że trzeba paszport. Edytowane Niedziela o 17:02 przez rzecze1 Cytuj
Zuza007 Napisano Poniedziałek o 08:47 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 08:47 15 hours ago, rzecze1 said: No bother O Turcji to sam niedawno się dowiedziałem; wcześniej też myślałem że trzeba paszport. Bo to akurat jest stosunkowo świeża sprawa (3 lata) Cytuj
andyopole Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu Takze ten... Uwazajcie na "prochy" posiadacze GC. Nawet jesli zdarzy sie jednorazowy wyskok, dawno i bardzo lagodnie ukarany. Doczytajcie do konca, pisza tam o odczuwalnych juz brakach ludzi do pracy. ICE Detains Green Card Holder Living in America for 23 Years – All Because of a Case Closed a Decade Ago Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi