mcpear Napisano Niedziela o 03:13 Zgłoś Napisano Niedziela o 03:13 Do Turcji akurat paszport jest potrzebny Cytuj
mola Napisano Niedziela o 12:39 Zgłoś Napisano Niedziela o 12:39 9 godzin temu, mcpear napisał: Do Turcji akurat paszport jest potrzebny Nie jest wymagany, jeśli podróżujesz stricte turystycznie. Do Turcji można wjechać na podstawie ważnego dokumentu tożsamości tj. paszportu lub - jeśli w celu turystycznym lub tranzytowym - dowodu osobistego (aplikacja mObywatel nie jest akceptowana). https://www.gov.pl/web/turcja/porady-dla-podrozujacych-i-przebywajacych-w-turcji Cytuj
andyopole Napisano Niedziela o 16:39 Zgłoś Napisano Niedziela o 16:39 No to czuje się poinstruowany i mogę lecieć do Turcji. Ostatnio byłem w 1988 roku. Cytuj
rzecze1 Napisano Niedziela o 16:57 Zgłoś Napisano Niedziela o 16:57 (edytowane) 2 hours ago, mcpear said: Wow. Sorry. Zwracam honor No bother O Turcji to sam niedawno się dowiedziałem; wcześniej też myślałem że trzeba paszport. Edytowane Niedziela o 17:02 przez rzecze1 Cytuj
Zuza007 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu 15 hours ago, rzecze1 said: No bother O Turcji to sam niedawno się dowiedziałem; wcześniej też myślałem że trzeba paszport. Bo to akurat jest stosunkowo świeża sprawa (3 lata) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi