Człowiek Zwany Majkiem Napisano 4 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 4 Marca 2018 Popularnego bloga JaiOn.pl oraz talk-show Valley Talks śledzę od dawna - być może część z Was również je odwiedzała w poszukiwaniu info o USA. W końcu miałem przyjemność spędzić kilka chwil z autorami Sylwią i Kubą - Polakami z San Francisco!
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Zapraszam na mega śniadanie po amerykańsku w popularnej sieci knajp IHOP! Jedno z ciekawszych miejsc jeśli macie ochotę na tą klasyczną wieżę naleśników a raczej pancakes, które się sporo różnią od naszych.
Gość Napisano 20 Marca 2018 Zgłoś Napisano 20 Marca 2018 Uwielbiam IHOP mimo iż wszystko tam jest pełne albo tłuszczu albo cukru.
margherita_s Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Ja też bardzo lubię. Niestety, u mnie w mieście nie ma, ale ostatnio jadłam tam dwukrotnie podczas pobytu w Orlando, mieli pyszne omlety i kawę! Na pancakes się nie skusiłam
andyopole Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 17 minut temu, margherita_s napisał: Ja też bardzo lubię. Niestety, u mnie w mieście nie ma, ale ostatnio jadłam tam dwukrotnie podczas pobytu w Orlando, mieli pyszne omlety i kawę! Na pancakes się nie skusiłam Ja też bardzo lubię. Na szczęście, u mnie na wsi nie ma.
Patipitts Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Jadłam pierwszy i jedyny raz w DC w grudniu rodzinne śniadanie w ihop pyyycha, objadlam sie jak ciele
pelasia Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 A robia https://www.ihop.com/en/menu/omelettesand Ja chyba w ihopie byla raz w życiu w ciagu mych 12 lat w USA
Gość Napisano 21 Marca 2018 Zgłoś Napisano 21 Marca 2018 Ja mam do IHOPa sentyment. Jest to jedne z pierwszych miejsce gdzie byliśmy razem z mężem (jak przyjechałam do USA jeszcze na turystycznej).
Człowiek Zwany Majkiem Napisano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Maja 2018 Jak na narty to do Los Angeles! Wypad w środku tygodnia na Big Bear Mountain w marcu to jedna z najlepszych rzeczy z ostatnich miesięcy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.