Mateusz K. Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Czy tylko ja i kolega wyżej mają problem dzisiaj z wysłaniem wniosku ? Jak przełączam na drugą stronę wniosku wyrzuca błąd. Próbowałem wysyłać w Chrome i Explorer Edge. Dalej to samo. Dzięki za info.
guit Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Ja też mam ten problem - różne przeglądarki i komputery ;)
Xarthisius Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Jak zwykle najwiecej ludzi zglasza sie na sam koniec i serwery nie wyrabiaja Celujcie w pore kiedy ruch na stronie jest najmniejszy (~1am ET, w Polsce 6 rano).
Xarthisius Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Tak jeszcze BTW: 1) Dla osob, ktore obawiaja sie, ze zerwana sesja mogla spowodowac podwojne zgloszenie, uspokajam: Jezeli nie zobaczyles takiego ekranu to wszystko jest w porzadku. Zgloszenia sa na biezaco walidowane z baza danych. Jezeli zobaczyles taki ekran, a nie masz numeru, bedzie go mozna odzyskac w maju. 2) Podobnie ze zdjeciem. Formularz waliduje je automatycznie (pod wzgledem technicznym). Nie da sie uploadowac, zdjecia ktore ma zly wymiar. Oczywiscie automat nie sprawdza innych rzeczy np. koloru tla itp.
cee Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Ok teraz ja z problemem. W końcu zebrałem się i mam zdjęcia całej rodziny, tylko mojego brakuje . Chciałem je tym narzędziem potraktowac, co by być pewnym że są ok. Zatem pobrałem ten plik, odpalam w przeglądarce, klikam "choose photo", wybieram i nic Nie ładuje się. Jakieś pomysły? Wykadrowalem nawet 1:1 na 600pix w innym programie i próbowałem wrzucić i też nic. Ktoś coś?
cee Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Używałem internet Explorer. W chrome nawet tego plkku nie mogę odpalić, a innych nie mam. Myślisz że jakaś opera sobie poradzi?
mcpear Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Ja bym spróbował jeszcze Firefoxa. Nie mam pomysłu co to innego mogłoby być.
Mateusz K. Napisano 29 Października 2018 Zgłoś Napisano 29 Października 2018 Nie poradzi używałem i nic
szaman Napisano 30 Października 2018 Zgłoś Napisano 30 Października 2018 znow próbowałem przed chwilą po 5 rano dalej nie przepuszcza
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.