Zuza007 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Godzinę temu, Xenon napisał: Serio? Myślałem, że do 12 wielkie dzięki "...The entry submission period for DV-2020 is from 12:00PM EDT (GMT -4) on October 3, 2018 to 12:00PM EST (GMT -5) on November 6, 2018..." EDT to Eastern Daylight Time, czyli taki jak np w NYC (w stosunku do Polski -6h)
Tomasz92 Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Udało się wysłać w zasadzie rzutem na tasme. Zobaczymy czy trzecim razem się uda
srk Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Godzinę temu, Joanna30 napisał: Ja nie zrozumiałam celowości - po co starać się drugi raz o to samo, co już się ma No chyba że po prostu nie zrozumiałam pytania Pytalem hipotetycznie bo takie pytanie zadala mi na fejsie osoba, ktora nie zalapala sie w tym roku na finalny cut off, a skumplowalismy sie dzieki temu forum i loterii wlasnie:) DV GC moga wnioskowac Ci co nie sa rezydentami, a wlasciwie to jaki jest moj status?wciaz nie rezydent. skoro wlepka jest i po interview, ale ja JESZCZE w USA nie bylem, nie przekroczylem granicy i GC nie mam. Na chlopski rozum, wnioskowalem, ze skoro rezydentem jeszcze nie jestem to wnioskowac moge.
sly6 Napisano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 26 minut temu, srk napisał: Pytalem hipotetycznie bo takie pytanie zadala mi na fejsie osoba, ktora nie zalapala sie w tym roku na finalny cut off, a skumplowalismy sie dzieki temu forum i loterii wlasnie:) DV GC moga wnioskowac Ci co nie sa rezydentami, a wlasciwie to jaki jest moj status?wciaz nie rezydent. skoro wlepka jest i po interview, ale ja JESZCZE w USA nie bylem, nie przekroczylem granicy i GC nie mam. Na chlopski rozum, wnioskowalem, ze skoro rezydentem jeszcze nie jestem to wnioskowac moge. I dobrze myślisz, nie jesteś rezydentem USA.
Xenon Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Czy to zdjęcie przejdzie wysłałem już zgłoszenie a nie wiem czy się nadawało https://imgur.com/a/u5oveHs
cee Napisano 6 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2018 Powolny powrót do standardowej liczby postów dziennie i odliczanie szamana Leci z nami?
mareknoda Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2018 Gram od 2012r. nie wiem ile straciłem bo przez 5 lat dawałem to samo zdjęcie, w zeszłym roku nie śledziłem aktualności i przespałem awarie, może tym razem się uda ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.