ilya_ Napisano 21 Września 2019 Zgłoś Napisano 21 Września 2019 Dnia 19.09.2019 o 11:02, Jackie napisał: Dzieciak chce sprowadzać całą rodzinę do USA po to by tu studiować gdy ma opcje studiowania za darmo w Polsce. Nie sądzę by wiele osób uznało że jest to sensowny plan. Nie chodzi o sam fakt studiowania, jak kogoś stać to niech sobie przyjedzie i studiuje, moc dla Polaków! przeciez jemu ten pomysl wyleci z glowy za 3 tygodnie, tak samo jak setki innych nastolatkowych pomyslow.... sam kiedys chcialem byc....motorniczym w pociagu....dlugo mnie trzymalo....ojj dlugo...do dzis ciagnie mnie do pociagow....
rzecze1 Napisano 21 Września 2019 Zgłoś Napisano 21 Września 2019 7 godzin temu, ilya_ napisał: sam kiedys chcialem byc....motorniczym w pociagu....dlugo mnie trzymalo....ojj dlugo...do dzis ciagnie mnie do pociagow.... Funny you should say that... Niektórzy tu na forum wiedzą, ale po 10 latach "analitykowania" i "managerowania" w róznych departamentach, zrobiłem w zeszłym roku zwrot o 180 stopni... i teraz prowadzę pociągi Co prawda do tego rodzaju transportu nigdy mnie specjalnie nie ciągnęło, bardziej do lotnictwa, ale tak się poukładało, ze zacząłem pracowac w firmie kolejowej... i teraz po ostatniej zmianie - o ile się spodziewałem, ze będzie to tylko "praca" i ze wreszcie trzeba będzie "dorosnąc" - okazało się, ze dalej się świetnie "bawię"... Takze polecam kazdemu, nigdy nie jest za pózno Zwłaszcza, ze płaca tez ok, a z tego co widzę to takze w USA nie najgorzej, średnia w Amtraku to 90K.
Spajderr Napisano 1 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2019 Dnia 19.09.2019 o 14:41, Jackie napisał: Konkretnie za co te dzięki? Napisał bzdurę wyjęta z doopy. Znakomita większość forumowiczów i zdaje się 100% forumowiczów w tym konkretnym wątku dobrze zarabia, ma ukończone studia albo w Polsce albo w USA, albo jak ja, w obu krajach. Jak chcesz karmić się pierdołami by poczuć się lepiej to naturalnie twoja sprawa. To może ty coś napiszesz?
sly6 Napisano 1 Października 2019 Zgłoś Napisano 1 Października 2019 Dnia 16.09.2019 o 19:20, Spajderr napisał: Co do Angielskiego nie mam problemu, amerykański również nie jest mi obcy. Na codzień rozmawiam z ludźmi po angielsku To może zobacz na różne strony www jak kto jest z tym językiem, gadales z Amerykaninem w Anglii?
Jackie Napisano 1 Października 2019 Zgłoś Napisano 1 Października 2019 3 godziny temu, Spajderr napisał: To może ty coś napiszesz? Napisałam całkiem sporo, najwyraźniej masz problem z czytaniem
Spajderr Napisano 6 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 6 Października 2019 Dziękuje wszystkim jeszcze raz za odpowiedzi, również tym co mi odradzają. Chciałbym dodać, że Administrator ma dość nie typowe, prostackie zwroty do użytkowników co zniechęca mnie do dalszej rozmowy.
Jackie Napisano 6 Października 2019 Zgłoś Napisano 6 Października 2019 42 minuty temu, Spajderr napisał: Dziękuje wszystkim jeszcze raz za odpowiedzi, również tym co mi odradzają. Chciałbym dodać, że Administrator ma dość nie typowe, prostackie zwroty do użytkowników co zniechęca mnie do dalszej rozmowy. LOL
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.