Joanna30 Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Wypełnij drugi raz. ESTA musi być zgodna z danymi w paszporcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert1992 Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Dzisiaj w telewizji Polsat mówili że około 20 tyś Polaków zostało zarejestrowanych w ESTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 5 godzin temu, Robert1992 napisał: Dzisiaj w telewizji Polsat mówili że około 20 tyś Polaków zostało zarejestrowanych w ESTA Spojrz kilka postow wyzej…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Jesteś pewien co do tych polskich znaków w paszporcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Nie jestem. We wniosku o wizę można było podać z polskimi znakami lub bez - stąd też przez domniemanie uznałem że jest podobnie. Może nie być. Rejestracja bez drugiego imienia z założenia jest wadliwa - na 100% nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cee Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Drugie imię to błąd bez dwóch zdań, a moje pytanie kierowałem do głównego zainteresowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano85 Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) 9 godzin temu, cee napisał: Drugie imię to błąd bez dwóch zdań, a moje pytanie kierowałem do głównego zainteresowanego Czytalem na polskich forach i pisza zeby nie uzywac Polskich znakow bo i tak ich nie mamy w paszporcie! No a ja mam zdjecia obojga rodzicow i oboje maja Ł w nazwisku i miejscowosc urodzenia tez jest Ł juz sam nie wiem.. to pisac te Polskie zanki czy nie ? Edytowane 31 Stycznia 2020 przez mariano85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano85 Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Już znalazłem, Wpisując polski znak formularz ESTA odrzuci go pokazując informację, że użyto niedozwolonego znaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariano85 Napisano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Zlozylem wczoraj drugi raz juz z poprawnymi danymi z paszportu (dwa imiona),dzisiaj rano sprawdzilem i Approved Czas na tate! 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota Aguila Napisano 12 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Hej, Mam pytanko - czy ktoś z forum, miał może taki przypadek. 11 lat temu wróciłam ze Stanów, przez Meksyk, więc nikt tego nie odnotował, białej kartki nie oddałam. Miałam wizę J1 studencką ale ją przesiedziałam. Czy jest tutaj ktoś kto miał podobnie i starał się po 10 latach ponownie o wjazd tzn wypełnił Estę, dostał potwierdzenie, poleciał i wjechał bez problemu ? Będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi