mcpear Napisano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2020 Ja go nawet zrealizowałem. W ostatnich wyborach parlametarnych co wolno było korespondencyjnie (czyli 2015) w komitecie na który chcieliśmy oddać z żoną głosy wybrałem losowo jakąś osobę z końca stawki (ale ani nie ostatnią ani nie przedostatnią z listy) i oboje tajnie i "bez konsultacji" zagłosowaliśmy właśnie na nią i wysłaliśmy nasze głosy. Później sprawdziłem w wynikach Los Angles że ta osoba uzyskała tylko 2 głosy (tak a propos to były jedyne 2 głosy na nią w całym USA) W prezydenckich to trudniej zrealizować bo w parlamentarnych przede wszystkim głosujesz na komitet a dopiero później na osobę.
kzielu Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 A ja nic nie mam. Gdzie sie sklada protest o uniewaznienie wyborow ?
andyopole Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Ja jeszcze nie mam, najpierw miastowi. Wiesniactwo później...
Robert1992 Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 5 godzin temu, andyopole napisał: Ja jeszcze nie mam, najpierw miastowi. Wiesniactwo później... jakie wieśniactwo?
andyopole Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 3 godziny temu, Robert1992 napisał: jakie wieśniactwo? Na wieś prawie wszystko dociera później, poczta też...
andyopole Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Pakiet dotarł również na wieś. Mamy to!
kzielu Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Godzinę temu, andyopole napisał: Pakiet dotarł również na wieś. Mamy to! A u mnie wciaz nic i zero
mola Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 Ja też zagłosowałam. Moja karta przyszła dzień późnej niż męża, mimo że wnioski wysyłaliśmy w ten sam dzień. Jeszcze tylko na pocztę trzeba się wybrać.
Xarthisius Napisano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2020 1 hour ago, kzielu said: A u mnie wciaz nic i zero Na stronie ewybory mozesz sprawdzic status jakby co.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.