pelasia Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 Stany powoli wszystko otwieraja, więc albo wirus pójdzie w cholere i do czerwca samoloty normalnie zaczną działać albo wszystko uderzy nas jeszcze raz i będziemy w punkcie zero. Nie da się przewidzieć.
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 17 minut temu, pelasia napisał: Stany powoli wszystko otwieraja Na wirusa.
katlia Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 6 minut temu, andyopole napisał: Na wirusa. Ja sobie mysle tak: niech kraj sie otwiera na wirusa... wtedy druga fala zaleje kraj akurat przed wybory.
katlia Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 Dodam: Colorado ma sie powoli otworzyc pod koniec miesiaca. Nasze wladze jak dotad dosyc inteligentnie zaaregowaly... jest duzo obawy ze stan sie za wczesnie otwiera... ale moze oni cos wiedza czego my nie i nie bedziemy wszyscy zalowac...
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 3 minuty temu, katlia napisał: Ja sobie mysle tak: niech kraj sie otwiera na wirusa... wtedy druga fala zaleje kraj akurat przed wybory. No nie wiem, w Polsce akurat mamy taka sytuacje i dla jasnie panujących nie stanowi to przeszkody.
andyopole Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 1 minutę temu, katlia napisał: Dodam: Colorado ma sie powoli otworzyc pod koniec miesiaca. Nasze wladze jak dotad dosyc inteligentnie zaaregowaly... jest duzo obawy ze stan sie za wczesnie otwiera... ale moze oni cos wiedza czego my nie i nie bedziemy wszyscy zalowac... W Oregon narazie jest spory opor przed otwarciem chociaz w rankingach swirusa nie wypadamy najgorzej.
ROB7 Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 Tak mysle ile to wszystko jeszcze wytrzyma, minal miesiac, leci drugi, zaczna padac linnie lotnicze, potem inni. Do cholery jasnej musza to puscic.
ROB7 Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 41 minutes ago, pelasia said: Stany powoli wszystko otwieraja, więc albo wirus pójdzie w cholere i do czerwca samoloty normalnie zaczną działać albo wszystko uderzy nas jeszcze raz i będziemy w punkcie zero. Nie da się przewidzieć. Rozmawiam ze znajomymi i nikt nikogo chorego na COVID19 nie zna. Dla mnie znaczenie slowo epidemia jest zgola inne. Trupy powinny sie scielac jak zboze, pod dziadka swiezo sklepana kosa, powinien kazdy to widziec na wlasne oczy. Media to sprzedajne k... zrobia wszystko dla pieniedzy.
mcpear Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 1 hour ago, ROB7 said: HEJ Nie sledze tematu moze ktos sie wypowie, mam bilety kupione dla siostry i jej chlopaka na 6 czerwca z Polski do USA PLL LOT, jak myslicie jakie sa szanse. Cholera 6 lat na nia czekalem az przyleci, a tu to gowno wylazlo. Otwarcie ekonomii, a otwarcie granic dla przyjezdnych to w sumie dwa odrębne (chociaż pochodne tematy). O ile tworzone są różne scenariusze jak otworzyć biznes w poszczególnych stanach. to o otwieraniu granic nikt jeszcze nie wspomina. Skoro ma zostać wstrzymana emigracja na 60 dni (do 20 czerwca minimum) to nie sądze, że w międzyczasie granice zostaną otworzone na ruch turystyczny
ROB7 Napisano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2020 Moze sie myle, ale na ile doczytalem wstrzymana imigracja tu raczej chodzilo o wydawanie pozwolen na prace itd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.